חיסום שלא הצליח
סתם בשביל ההומור הנה כמה תמונות של חיסום שניסיתי לעשות היום ללהב שעיצבתי אתמול, כנראה היה לו חם יותר מדי בתוך המנגל והוא ממש הותך
עובי הפלדה 2ממ הכנסתי למנגל שני להבים ורק אחד יצא תקין משם
באסה . אבל ככה לומדים.

עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
שמתי לב שצריך יד על הדופק , רק שהפעם כנראה פיספסתי את זה
לא מצאתי דופק
הבעיה כנראה הייתה בזה שחיסמתי שני להבים , ואחד הגיע כבר לטמפרטורה די מהר והוצאתי על מנת לקרר בשמן, והשארתי את השני ללא השגחה , ואז כשחזרתי אליו והוצאתי אותו מהמנגל\תנור מאולתר , קלטתי את הפדיחה. ככה לומדים לא? אם לא בדרך הקלה אז בדרך הקשה.

הבעיה כנראה הייתה בזה שחיסמתי שני להבים , ואחד הגיע כבר לטמפרטורה די מהר והוצאתי על מנת לקרר בשמן, והשארתי את השני ללא השגחה , ואז כשחזרתי אליו והוצאתי אותו מהמנגל\תנור מאולתר , קלטתי את הפדיחה. ככה לומדים לא? אם לא בדרך הקלה אז בדרך הקשה.
צריך מיליוולט מטר, וזה כבר מופיע במולטי מטרים היותר יקרים. פירומטר דיגיטלי פשוט הוא עניין של כמה גרושים.TC_Blades כתב:אתה יכול תמיד להכין לך פירומטור על ידי חיבור של "צמד" כרומל-אלומל למולטימטר ושימוש בטבלאות המרה וולטג' - צלזיוס, אבל לדעתי זה ממש ממש לא הכרחי - מה גם שזה יספק לך קריאת טמפרטורה נקודתית, וזה לא ממש יעיל במקרה שלך.
אגב, היות שאתה מגיע לטמפ' די גבוהות היה שווה לך להשיג קצת בורקס ולנסות לחשל קצת דמסק לא?
דוד
חברה על תכעסו אבל זה עדיין קצת סינית בשבילי למרות שאני מבין שה קשור למדידת טמפרטורה, בכל מקרה לגבי דמסק וחישול אני רוצה קודם להשתפשף עוד על הצורה שבה אני מכין את הלהבים כרגע כי גם כך יש לי עוד הרבה מה ללמודdBu24 כתב:צריך מיליוולט מטר, וזה כבר מופיע במולטי מטרים היותר יקרים. פירומטר דיגיטלי פשוט הוא עניין של כמה גרושים.TC_Blades כתב:אתה יכול תמיד להכין לך פירומטור על ידי חיבור של "צמד" כרומל-אלומל למולטימטר ושימוש בטבלאות המרה וולטג' - צלזיוס, אבל לדעתי זה ממש ממש לא הכרחי - מה גם שזה יספק לך קריאת טמפרטורה נקודתית, וזה לא ממש יעיל במקרה שלך.
אגב, היות שאתה מגיע לטמפ' די גבוהות היה שווה לך להשיג קצת בורקס ולנסות לחשל קצת דמסק לא?
דוד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד