איך החברה הזו?
שלום לכל המומחים
רציתי לשמוע מה יש לכם לומר על האולרים של החברה הזו-Camillu
תם
רציתי לשמוע מה יש לכם לומר על האולרים של החברה הזו-Camillu
תם
זה כבר לא משנה
לא שמתי לב אך הוא אזל להם במלאי
טוב נו
אני קונה בסוף של crkt
יש למשהוא אולר שלהם?
אשמח לקבל חוות דעת
יש לי שבוע להחליט אם אני ממשיך עם האולר הזה או לא
http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=5479
אני מחזיר להם אולר לא מוצלח של byrd
היה אמור להיות אל-חלד
ומסתבר שהוא חבר טוב שלה (חלודה)
תם
לא שמתי לב אך הוא אזל להם במלאי
טוב נו
אני קונה בסוף של crkt
יש למשהוא אולר שלהם?
אשמח לקבל חוות דעת
יש לי שבוע להחליט אם אני ממשיך עם האולר הזה או לא
http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=5479
אני מחזיר להם אולר לא מוצלח של byrd
היה אמור להיות אל-חלד
ומסתבר שהוא חבר טוב שלה (חלודה)
תם
crkt היו פעם חברה נחמדה. גם היום יש להם פה ושם דגם נחמד.. בחירת הפלדות שלהם היא זוועתית כיום וההקפדה על האיכות פחותה ממה שהייתה.
בסכין שאתה מראה לנו הפלדה היא 420J2.. זו פלדה איומה ללהבים, רכה ללא עמידות לשחיקה (נכון לא תחליד, אבל אלומיניום לא יחליד, אני עדיין לא אעשה ממנו סכין).
ב420J2 בדרך כלל משתמשים לדברים כמו ליינרים, קפיצים קטנים, ברגים \ פינים ומוטות נעילה. היא גמישה ועמידה לשברים אבל איומה בתור להב.
עצה שלי, תחליף את ה Byrd ב Byrd אחרת, זה המותג תוצרת סין של ספיידרקו ומקבל מהם אחריות ושירות מלאים, יכול להיות שהיה לך מזל רע וקיבלת אחד דפוק, זה קורה. אבל עם ה CRKT הזה אתה מבקש אחד דפוק
נ.ב
פלדת על חלד שמחלידה מאוד מהר ובקלות בדרך כלל מרמז על משהו שהשתבש בייצור או בטיפול התרמי - שני דברים שנמצאים תחת אחריות ומזכים אותך בהחלפת הסכין חינם אין כסף.
בסכין שאתה מראה לנו הפלדה היא 420J2.. זו פלדה איומה ללהבים, רכה ללא עמידות לשחיקה (נכון לא תחליד, אבל אלומיניום לא יחליד, אני עדיין לא אעשה ממנו סכין).
ב420J2 בדרך כלל משתמשים לדברים כמו ליינרים, קפיצים קטנים, ברגים \ פינים ומוטות נעילה. היא גמישה ועמידה לשברים אבל איומה בתור להב.
עצה שלי, תחליף את ה Byrd ב Byrd אחרת, זה המותג תוצרת סין של ספיידרקו ומקבל מהם אחריות ושירות מלאים, יכול להיות שהיה לך מזל רע וקיבלת אחד דפוק, זה קורה. אבל עם ה CRKT הזה אתה מבקש אחד דפוק
נ.ב
פלדת על חלד שמחלידה מאוד מהר ובקלות בדרך כלל מרמז על משהו שהשתבש בייצור או בטיפול התרמי - שני דברים שנמצאים תחת אחריות ומזכים אותך בהחלפת הסכין חינם אין כסף.
-
- חדש בפורום
אני מחפש סכין לעבודה לא ללחימה.
סכין שאפשר להתעלל בה
זה קשה למצוא משהוא עמיד במחיר הזה אני יודע.
חשבתי על ה http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=5168
סכין של buck
תם
סכין שאפשר להתעלל בה
זה קשה למצוא משהוא עמיד במחיר הזה אני יודע.
חשבתי על ה http://www.newgraham.com/detail.aspx?ID=5168
סכין של buck
תם
רעי אני קניתי את זה ששלחתי בחזרה ב 25$
זה מחיר נמוך והייתי מוסיף את ההפרש אם היה
כיוון שאני מאוד לחוץ מבחינה פיננסית אז אין לי ברירה אלא להשאר עם סכין במחיר זהה כמה שאפשר.
ו-IV
משלוח זה 12 שקלים נכון
אך אם אצטרך לשלוח מחדש פעם או פעמיים אז לא הרווחתי כלום מהקהייה בחו"ל
ומכיוון שהייה נסיון רע עם byrd אני אישית לא אקנה מוצר שלהם מאותה פלדה.
ובפעם הבאה אשקיע יותר על מוצר ספיידרקו תוצרת ארה"ב
זו הסיבה שאני מחפש משהוא במחיר זהה +/-
ויש עוד דגמים טובים במחיר כזה רק צריכים לחפש
וזה מה שאני עושה
תם
זה מחיר נמוך והייתי מוסיף את ההפרש אם היה
כיוון שאני מאוד לחוץ מבחינה פיננסית אז אין לי ברירה אלא להשאר עם סכין במחיר זהה כמה שאפשר.
ו-IV
משלוח זה 12 שקלים נכון
אך אם אצטרך לשלוח מחדש פעם או פעמיים אז לא הרווחתי כלום מהקהייה בחו"ל
ומכיוון שהייה נסיון רע עם byrd אני אישית לא אקנה מוצר שלהם מאותה פלדה.
ובפעם הבאה אשקיע יותר על מוצר ספיידרקו תוצרת ארה"ב
זו הסיבה שאני מחפש משהוא במחיר זהה +/-
ויש עוד דגמים טובים במחיר כזה רק צריכים לחפש
וזה מה שאני עושה
תם
בדרך כלל, מניסיוני עם סכינים שעולות מתחת ל-50 דולר,
האיכות ממש נמוכה ולעיתים ברמות מסוכנות כמו אפשרות לכשל בנעילה.
יש לי סכין של באק באיזור המחיר הזה, דבר פשוט מזעזע, כתבתי עליה ביקורת בזמנו. מומלץ לקרוא אותה.
סכין עבודה צריכה להיות עשוייה היטב, ללא בעיות בגימור וחמור יותר, ללא "פשרות" בטיב הנעילה (ובמיוחד אם מדובר בליינר רגיל).נכון שזה לא מיוצר בסין(למרות שאני לא משוכנע...) אבל עדיין - עובדה שהם עוד מרוויחים הרבה על הסכין הזו, למרות שמחירה זול מאד... תחשוב על הפשרות שהם עשו בייצור
סכיני עבודה, יש סוגים רבים ושונים בשוק שאני יכול להמליץ עליהם בלב שלם. האמת? סכין במחיר נמוך שתהיה טובה כסוס עבודה?-יש לי רעיון בשבילך:
קרא את השירשור הזה.
מדובר על סכין של סמיט אנד ווטסון. נכון שהיא מכוערת כמו האחות של שלגייה, אבל היא אוהבת לעבוד, יש לה מרץ והיא בנוייה בסדר גמור מבחינת גימור.
עד עכשיו אני גם לא רואה סימנים להתרופפות הליינר שלה.
האיכות ממש נמוכה ולעיתים ברמות מסוכנות כמו אפשרות לכשל בנעילה.
יש לי סכין של באק באיזור המחיר הזה, דבר פשוט מזעזע, כתבתי עליה ביקורת בזמנו. מומלץ לקרוא אותה.
סכין עבודה צריכה להיות עשוייה היטב, ללא בעיות בגימור וחמור יותר, ללא "פשרות" בטיב הנעילה (ובמיוחד אם מדובר בליינר רגיל).נכון שזה לא מיוצר בסין(למרות שאני לא משוכנע...) אבל עדיין - עובדה שהם עוד מרוויחים הרבה על הסכין הזו, למרות שמחירה זול מאד... תחשוב על הפשרות שהם עשו בייצור
סכיני עבודה, יש סוגים רבים ושונים בשוק שאני יכול להמליץ עליהם בלב שלם. האמת? סכין במחיר נמוך שתהיה טובה כסוס עבודה?-יש לי רעיון בשבילך:
קרא את השירשור הזה.
מדובר על סכין של סמיט אנד ווטסון. נכון שהיא מכוערת כמו האחות של שלגייה, אבל היא אוהבת לעבוד, יש לה מרץ והיא בנוייה בסדר גמור מבחינת גימור.
עד עכשיו אני גם לא רואה סימנים להתרופפות הליינר שלה.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד