mtech??
מישהו מכיר חברה בשם mtech ? איך הסכינים שלה?
איך זה?
עמרי
איך זה?
עמרי
זו חברה זולה בשוק
אני לא ממש אהבתי
הסכין מתקהה מהר ויש בעיות בברגים.
נפתחת בקלות רבה מדי גם כשלא צריך.
אני אישית לא ממש התלהבתי ולא הייתי קונה סכין שלהם עוד פעם.
אולי אולי אולי אם זה היה תוצרת ארהב, אני קניתי את הסיני שלהם.
אך הייתי מצפה לאיכות יותר גבוהה בשביל מוצר אמריקאי במקור.
אני אישית מאוכזב מהם.
תם
אני לא ממש אהבתי
הסכין מתקהה מהר ויש בעיות בברגים.
נפתחת בקלות רבה מדי גם כשלא צריך.
אני אישית לא ממש התלהבתי ולא הייתי קונה סכין שלהם עוד פעם.
אולי אולי אולי אם זה היה תוצרת ארהב, אני קניתי את הסיני שלהם.
אך הייתי מצפה לאיכות יותר גבוהה בשביל מוצר אמריקאי במקור.
אני אישית מאוכזב מהם.
תם
"כלל אצבע" בנוגע לסכינים:
אם חיפוש שם החברה בגוגל לא הניב את אתר הבית שלהם בניסיון הראשון, חבל על הזמן...
לא התלהבתי מהסכינים שלהם כלל. החזקתי כמה ביד, והחזרתי אותם כלעומת שבאו. גימור גרוע ואף חד במקרים מסויימים-ניתן לפצוע את היד, הרגשה כללית של חופש ורפיפות בחיבורים, ועוד...
אפילו ביחס למחיר התמורה היא סבירה מינוס לדעתי.
אם חיפוש שם החברה בגוגל לא הניב את אתר הבית שלהם בניסיון הראשון, חבל על הזמן...
לא התלהבתי מהסכינים שלהם כלל. החזקתי כמה ביד, והחזרתי אותם כלעומת שבאו. גימור גרוע ואף חד במקרים מסויימים-ניתן לפצוע את היד, הרגשה כללית של חופש ורפיפות בחיבורים, ועוד...
אפילו ביחס למחיר התמורה היא סבירה מינוס לדעתי.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
דבר ראשון, מי שקונה סכין ב 100 שקל שלא יצפה שתעשה דברים שעושה סכין ב1000 שקל.
דבר שני, במעט מאוד דגמים שלהם יש בעיה עם ההברגות והבעיה הזאת נפתרה כבר.
דבר שלישי, תראו לי עוד חברה שנותנת אחריות לכל החיים גם בארץ על מוצרים במחירים האלה.
דבר רביעי, כמו בכל חברה יש דגמים יותר יפים ופחות יפים, יותר טובים ופחות טובים. למרות שכולן עשויות מאותה פלדה 440C יש הבדלים בהשחזה בין הדגמים.
דבר חמישי אני לקחתי לעצמי דגם שנקרא STRIKE 2 סכין גדול וכבד ואני מרוצה עד לב השמיים...וזה לא שאין לי פריטים יותר איכותיים באוסף כמובן... אבל מבחינת תמורה לכסף הוא היה הכ משלם.
דבר שישי ואחרון, מי שמחפש משהו ברמה קצת יותר גבוהה באותם מחירים ועם עיצובים שמחכים חברות גדולות וטובות לעיתים אך יותר יפה מהמקור מוזמן לחפש אולרים שנמכרים תחת המותג NAVY ונכנסו לחנויות בימים אלו. בין 200-300 שח לכל הדגמים, כולל כאלה עם קליפס מתהפך לשמאליים וכולל נרתיק קורדורה.
דבר שני, במעט מאוד דגמים שלהם יש בעיה עם ההברגות והבעיה הזאת נפתרה כבר.
דבר שלישי, תראו לי עוד חברה שנותנת אחריות לכל החיים גם בארץ על מוצרים במחירים האלה.
דבר רביעי, כמו בכל חברה יש דגמים יותר יפים ופחות יפים, יותר טובים ופחות טובים. למרות שכולן עשויות מאותה פלדה 440C יש הבדלים בהשחזה בין הדגמים.
דבר חמישי אני לקחתי לעצמי דגם שנקרא STRIKE 2 סכין גדול וכבד ואני מרוצה עד לב השמיים...וזה לא שאין לי פריטים יותר איכותיים באוסף כמובן... אבל מבחינת תמורה לכסף הוא היה הכ משלם.
דבר שישי ואחרון, מי שמחפש משהו ברמה קצת יותר גבוהה באותם מחירים ועם עיצובים שמחכים חברות גדולות וטובות לעיתים אך יותר יפה מהמקור מוזמן לחפש אולרים שנמכרים תחת המותג NAVY ונכנסו לחנויות בימים אלו. בין 200-300 שח לכל הדגמים, כולל כאלה עם קליפס מתהפך לשמאליים וכולל נרתיק קורדורה.
תומר מור,
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
סוכן ר.ד.ע תמרי,
אספן גרזנים,
ידידותי לסביבה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים