הזמנת טומהוק/גרזן של Gerber
חוקי הפורום
יש להדגיש: אין בעצות או בחומר המפורסם באתר או בפורום כדי להוות בסיס משפטי עובדתי או אחר כלשהו להסתמך עליו כיעוץ משפטי פרטני; הכל בבחינת חומר כללי שאין להשתמש בו כיעוץ משפטי, אלא כבסיס למחשבה על פי בקשת הנמען או הגולש. כל המסתמך על האמור לעיל, בלא שקיבל יעוץ משפטי מעו"ד המומחה בתחום החוק הרלוונטי או מעמיל מכס, נוטל על עצמו את כל האחריות למעשיו ואין עליו להלין אלא על עצמו.
יש להדגיש: אין בעצות או בחומר המפורסם באתר או בפורום כדי להוות בסיס משפטי עובדתי או אחר כלשהו להסתמך עליו כיעוץ משפטי פרטני; הכל בבחינת חומר כללי שאין להשתמש בו כיעוץ משפטי, אלא כבסיס למחשבה על פי בקשת הנמען או הגולש. כל המסתמך על האמור לעיל, בלא שקיבל יעוץ משפטי מעו"ד המומחה בתחום החוק הרלוונטי או מעמיל מכס, נוטל על עצמו את כל האחריות למעשיו ואין עליו להלין אלא על עצמו.

שלום לכולם,
אני חדש, כאן וברצוני לקבל את חוות דעתכם.
אני מעוניין לרכוש טומהוק של גרבר (רצ"ב לינק).
http://www.gerbergear.com/Tactical/Gear ... _30-000792
אין לי מושג ירוק אם אזמין את המוצר באינטרנט הוא יעבור במכס
, האם מישהו ממכם התנסה? מכיר את הנהלים?
בתודה מראש.

אני חדש, כאן וברצוני לקבל את חוות דעתכם.
אני מעוניין לרכוש טומהוק של גרבר (רצ"ב לינק).
http://www.gerbergear.com/Tactical/Gear ... _30-000792
אין לי מושג ירוק אם אזמין את המוצר באינטרנט הוא יעבור במכס

בתודה מראש.
Re: הזמנת טומהוק/גרזן של Gerber
הי,
תודה, אך אני מעוניין במוצר הזה ולא במוצר אחר.
האם יש דרך לקבל אישור למוצר?
לא צריך אישור, זה כלי עבודה ולא נשק. קח בחשבון שעם המשלוח כנראה שתעבור את סף המיסוי הבסיסי ותחויב במיסים מלאים ולא רק במע"מ, כך שההוצאה תהיה כבדה למדי.Shrubbery כתב:הי,
שתי המלצות יש לי אליך:
1. חפש אותו לרכישה ממקום אחר ולא ישירות מגרבר כי זה המקום היקר ביותר.
2. חפש לך אחד אחר, יש דומים לו במחיר דומה מחומרים עמידים יותר מאשר פלדת 420 שלא מתאימה לייעוד זה.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
ACT - Armed Combat & Tactics
מאיפה הידע הזה?cinzar כתב:לא יעבור את המכס אז חבל על ה- 285$. ברגע שיסרקו אותו הוא יהפוך לרכוש פרטי של מחסן המוחרמים במכס.
תבדוק את הגרזן של קונדור- Tactical rescue tomahawk ctk4012. נמצא למכירה באתר.
סינזאר, יש דרכים עדינות יותר לקדם את החנות. שיווק גרילה אגרסיבי של הפחדות לא עובד.
סינזאר,cinzar כתב:בוקר טוב,
לרגע אין כוונה זה שיישמע כמו שיווק אגרסיבי. אני מדבר מניסיון. גם גרזן, שלמרות שנחשב כלי עבודה לא יעבור את המכס. עדיף להתפשר ולקנות מוצר שקיים בארץ מלהסתכן על מוצר מחו"ל שלא תראה אותו אצלך לאחר שתזמין אותו. מה גם שהגרזן שציינתי קודם (Tactical rescue tomahawk ctk4012) עדיף פי כמה מזה של גרבר (תבדקו את המפרט). במחיר של הגרזן של גרבר תקנה 4 כאלו, נציין שאלו גם טובים יותר
ענו לך כאן אנשים למודי ניסיון.
אין שום בעיה להזמין כלי עבודה מחו"ל. המכס לא עוצר כלי עבודה למעט למטרת תשלום מיסים משלימים.
הזמנתי כבר גרזני הטלה, גרזן לעבודה ועוד. חברים אחרים שהם אספנים אמיתיים, כבר ענו לך שאין בעיה.
מה שאתה עושה לא נשמע כמו שיווק אגרסיבי, אלא כמו שיווק נטול ידע בשיווק שדוחף לקנות מחנות האתר.
כיוון שהפורום שייך לאתר והוא אינו פורום ציבורי חופשי, זה לא מפליא שמידי פעם צצים משתמשים המקדמים את החנות,
ואין עם זה בעיה כל עוד האינפורמציה שהם נותנים נכונה.
אין שום סיבה להיתפשר, אין שום סיבה לפחד, יש דברים שנכנסים לארץ בקלות ויש דברים שקשה יותר להכניס, אבל הכל נכנס,
אם ממש רוצים.
אם בא לך להתפשר, ואם את האוסף שלך בנית מאתר החנות, יישר כוח אבל תכתוב דברים שהם לא נכונים
ואין סיכוי שנובעים מניסיון.
ראיתי לפני כמה זמן טומהוק שנראה הרבה יותר טוב מהזה של גרבר אבל קצת יקר יותר,ואני לא יודע אם יש אותו בחנויות רגילות:
http://www.hardcorehardware.com.au/weapons/mfe01.php
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
תשמע.... יפיוף אמיתי!nikrex16 כתב:ראיתי לפני כמה זמן טומהוק שנראה הרבה יותר טוב מהזה של גרבר אבל קצת יקר יותר,ואני לא יודע אם יש אותו בחנויות רגילות:
לכו לבורג המפרץ, אייס, שז"ר, הומו סנטר, קחו גרזן ב30-50 ש"ח. יעשה בדיוק את אותה העבודה עם מקסימום תועלת, מינימום עלות ומינימום פוזה.
למהדרין- לכו לשוק פשפשים, קנו ראש גרזן ישן וטוב, תעשו לו ידית ויש לכם גם כלי איכותי, מינימום עלות וגם מקסימום פוזה, כי קאסטום וזה..

למהדרין- לכו לשוק פשפשים, קנו ראש גרזן ישן וטוב, תעשו לו ידית ויש לכם גם כלי איכותי, מינימום עלות וגם מקסימום פוזה, כי קאסטום וזה..

אבל ניק (אני מתכוון לניק 88 ), לא עדיף לקנות בחנות האתר?
הרי איך שאתה יוצא מבורג המפרץ, קופצים עליך סוכני מכס ולוקחים אחר כבוד את הגרזל
למחסן ההחרמות. בעוד שאם תזמין מהאתר, הצוות המקצועי, האמין והמבין יביא את הגרזן ישירות לביתך,
תוך התחמקות מאותם סוכני מכס נלוזים. ואני מדבר מניסיון!
אגב... יש לך איזה גרזן יפה כזה למכירה? אהבתי.
הרי איך שאתה יוצא מבורג המפרץ, קופצים עליך סוכני מכס ולוקחים אחר כבוד את הגרזל
למחסן ההחרמות. בעוד שאם תזמין מהאתר, הצוות המקצועי, האמין והמבין יביא את הגרזן ישירות לביתך,
תוך התחמקות מאותם סוכני מכס נלוזים. ואני מדבר מניסיון!
אגב... יש לך איזה גרזן יפה כזה למכירה? אהבתי.
הסוכני מכס האלה פשוט בכל מקום
שגיא פשוט תנסה לזכור שקוראים לי ניקיטה ואז לא תצטרך לכתוב כינויים בסוגריים.

שגיא פשוט תנסה לזכור שקוראים לי ניקיטה ואז לא תצטרך לכתוב כינויים בסוגריים.
שגיא, למרות השירות האמין של האתר, אני בגמילה מרכישות שהן לא חומרי גלם.
ואין לי כרגע גרזנים מיותרים, אבל אם תביא לי ראש גרזן- אעשה לך ידית בכיף. למרות שזה לא משתווה לגרזנים הנהדרים של מורה.
ותכלס בשביל ביקוע יש לך סכיני קונדור- חברה אמינה, איכות ללא פשרות ומחירים ללא מתחרים.
ואין לי כרגע גרזנים מיותרים, אבל אם תביא לי ראש גרזן- אעשה לך ידית בכיף. למרות שזה לא משתווה לגרזנים הנהדרים של מורה.
ותכלס בשביל ביקוע יש לך סכיני קונדור- חברה אמינה, איכות ללא פשרות ומחירים ללא מתחרים.
שגיא
מי שהגיב לך אינו מצוות האתר.
אנחנו לא עוסקים בשיווק "גרילה".
לכן אפשר להרגע עם מפלס הציניות.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
אינו מצוות האתר או שאין לו שום קשר לאיש מצוות האתר?omery כתב:שגיא

מה שלומך עומר?, היית חסר לי היום בשמרת.
הי פסלPesel כתב:אינו מצוות האתר או שאין לו שום קשר לאיש מצוות האתר?omery כתב:שגיא
לכן אפשר להרגע עם מפלס הציניות.הרי ההבדל הוא עצום.
![]()
מה שלומך עומר?, היית חסר לי היום בשמרת.
לא מכיר את הבנאדם, למרות שהוא מפרגן ואני מודה לו.... למרות שביחס לגרזנים הוא טועה
אין בעיה ליבא גרזנים אם כי מאיביי לא מקבלים אחריות ושירות ואני לא בטוח כי ההבדל במחיר מצדיק רכישה ללא אחריות ושירות
לא הצלחתי להגיע מסיבות משפחתיות
משפחה שהגיע מארה"ב והייתי צריך לארח אותם
הבנתי שהיה נחמד והתבעסתי שלא באתי

לא נורא בתערוכה הבאה אהיה!
שיהיה שבת מעולה
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
סכין הטלה לא יעבור לא רישיוןdavid mendal כתב:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
גרזן שנראה כמו גרזן עבודה יעבור
לגבי גרזנים בעלי מראה טקטי, גם לדעתי לא יעבור מאחר והאיסור על נשק קר מכוון לכל כלי הנשק הקר (שנראים למוכס "מסוכנים")
גרזנים טקטיים במראם (עם ספייק, נראים קרביים....) הם בעייתיים ולעיתים מחייבים רישיון לשם זהירות
כמובן שהעצה כאן היא על אחריות המייבא
אני כמובן לא מוכן להתחייב שמשהו יעבור
למוכסים יש רעיונות משל עצמם בעניין

עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
בחיפה, סכיני הטלה לא יעברו את המכס, אני לא יודע לגבי הדרום.david mendal כתב:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
הזמנתי כבר כמה פעמים גרזני הטלה והם עברו את המכס, על חלקם נכתב garden tools.
שים לב, שבכל הודעה על סכיני הטלה אני ממליץ על קנייה מחנות האתר כיוון שסכיני ההטלה שלהם
במחיר סביר.
יחד עם זאת ניתן למצוא סכיני הטלה וגרזני הטלה במקומות נוספים. ברשימת החברים שלי בפייסבוק
שבו אני מציג את האוסף שלי (הסכינים של שגיא ביאליק), תוכל למצוא עוד מקורות ועוד אספנים להשגת דברים שיש ספק לגבי כניסתם לארץ.
בכל הקשור לקונדור, מורה ושאר מיני בושקראפט, מציע האתר היצע מכובד.
אתה לא חייב לקנות סכין הטלה אתה יכול לקנות סכין שמיועדת להטלה כמו הGLOCK 78david mendal כתב:האם גרזן הטלה וסכין הטלה יעברו את המכס?
אבל לא ממש אפשר להבדיל בין סכין רגילה לסכין הטלה http://www.coldsteel.com/Product/80TFTC ... HEATH.aspx כמו לדוגמא בסכין הזאת
קנייה מהארץ לא אופציה סכיני ההטלה במחיר סביר יש לי של יוניטד קטלרי שקנו לי מחו''ל ואני מיומן בהטלת סכינים אבל הסכינים גרועות אחת מסכיני היונייטד שלי גם נסדקה ואם יש סכין טובה זה הקונדור שאולה באתר 200 שקל ומחול ניתן לקנות אותה בפחות מ70 שקל לכן זה לא אופציה
קנייה מהארץ לא אופציה סכיני ההטלה במחיר סביר יש לי של יוניטד קטלרי שקנו לי מחו''ל ואני מיומן בהטלת סכינים אבל הסכינים גרועות אחת מסכיני היונייטד שלי גם נסדקה ואם יש סכין טובה זה הקונדור שאולה באתר 200 שקל ומחול ניתן לקנות אותה בפחות מ70 שקל לכן זה לא אופציה
אין איזה שהוא טופס שבוא אפשר להצהיר שזה למטרות ספורט/אספנות ?
הGLOCK 78 היא סכין לכל דבר היא נראית כמו סכין היא עובדת כמו סכין,אבל כשעיצבו אותה בשביל הצבא האוסטרי איזה שהיא יחידה ביקשה שתהייה לה יכולת הטלה, כך שיש לה איזון של סכין הטלה והיא מיועדת לזה אבל היא נראית כמו סכין רגילה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד