מערכת של 3 כלי הישרדות מתוצרת SOG ב 40 דולר FOB
חוקי הפורום
יש להדגיש: אין בעצות או בחומר המפורסם באתר או בפורום כדי להוות בסיס משפטי עובדתי או אחר כלשהו להסתמך עליו כיעוץ משפטי פרטני; הכל בבחינת חומר כללי שאין להשתמש בו כיעוץ משפטי, אלא כבסיס למחשבה על פי בקשת הנמען או הגולש. כל המסתמך על האמור לעיל, בלא שקיבל יעוץ משפטי מעו"ד המומחה בתחום החוק הרלוונטי או מעמיל מכס, נוטל על עצמו את כל האחריות למעשיו ואין עליו להלין אלא על עצמו.
יש להדגיש: אין בעצות או בחומר המפורסם באתר או בפורום כדי להוות בסיס משפטי עובדתי או אחר כלשהו להסתמך עליו כיעוץ משפטי פרטני; הכל בבחינת חומר כללי שאין להשתמש בו כיעוץ משפטי, אלא כבסיס למחשבה על פי בקשת הנמען או הגולש. כל המסתמך על האמור לעיל, בלא שקיבל יעוץ משפטי מעו"ד המומחה בתחום החוק הרלוונטי או מעמיל מכס, נוטל על עצמו את כל האחריות למעשיו ואין עליו להלין אלא על עצמו.
במסגרת Woot באמזון, נמכר כעת לזמן מוגבל, סט של SOG הכולל שלושה כלי מחנאות / הישרדות במחיר שהיה עולה כל אחד מהם - אילו היה נמכר בנפרד.
מדובר על את / מכוש רב שימושי, טומהוק רב שימושי, ואולר / מסור רב שימושי - כולל נרתיקים, אריזה, ניירת וכולי.
הסכין/מסור בנוי בצורת T-arrangement, דהיינו המסור והסכין הם חלק מאותו מונולית, ואחד מהם תמיד בולט החוצה מהידית - כלומר - אין אפשרות לכנס את שניהם יחד לידית כמו באולר רגיל. הדבר נעשה כדי להבטיח חוזק מכסימלי ובטיחות מירבית בעת שימוש מאומץ במיוחד. הנעילה היא באמצעות פין נסתר בידית, וחור במרכז הלהב.
הסט נקרא בשם: SOG FastHawk 3-Piece Camping Set

http://sellout.woot.com/sale/sog-fastha ... dium=email
מדובר על את / מכוש רב שימושי, טומהוק רב שימושי, ואולר / מסור רב שימושי - כולל נרתיקים, אריזה, ניירת וכולי.
הסכין/מסור בנוי בצורת T-arrangement, דהיינו המסור והסכין הם חלק מאותו מונולית, ואחד מהם תמיד בולט החוצה מהידית - כלומר - אין אפשרות לכנס את שניהם יחד לידית כמו באולר רגיל. הדבר נעשה כדי להבטיח חוזק מכסימלי ובטיחות מירבית בעת שימוש מאומץ במיוחד. הנעילה היא באמצעות פין נסתר בידית, וחור במרכז הלהב.
הסט נקרא בשם: SOG FastHawk 3-Piece Camping Set

http://sellout.woot.com/sale/sog-fastha ... dium=email
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
Re: מערכת של 3 כלי הישרדות מתוצרת SOG ב 40 דולר FOB
SWEET
חבל רק שיש לי כבר את הטומהוק שלהם, ואת מתקפל יש לי כבר...
חבל רק שיש לי כבר את הטומהוק שלהם, ואת מתקפל יש לי כבר...
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
כך או כך, חייבים להודות שזה מחיר מציאה
הסכין/ מסור הזה מאוד מעניין, אבל ת'אמת לא הייתי סומך עליו ב100%- תמיד הדברים המסתובבים האלה מפיחידים אותי, שלא יכנס לי ליד פתאום הסכין בזמן שאני עובד עם המסור, וזה קרה לי פעם עם כלי דומה, ורק הכפפה הצילה אותי... כמה לחץ יכול כבר פין הבטיחות הזה להחזיק?
ראשית SOG הם יצרן וספק מוסמך לצבא האמריקני, ומהיכרות עם הכלים שלהם אפשר לומר שהאיכות והחוזק שלהם הם מעל ומעבר.
אבל לא זה העניין.
את סידור ה T הזה עשו בדיוק כדי למנוע את הסכנה שיש באולר רגיל, הסכנה שהוא ייסגר על האצבעות בעקבות לחץ צדדי וכשל של הסגר או המנעל.
למעשה, זה לא בדיוק אולר, אלא סכין עם להב "קבוע" שהוא כאילו גם ה Full-Tang, - להב שניתן להפוך אותו לכל אחד מהצדדים שלו לפי הצורך.
כאן אמנם הפין המרכזי נועל את הלהב, אבל מה שמאבטח אותו במקומו הוא דווקא היד שסוגרת על הידית וכך כולאת את אחד הצדדים של הלהב המכונס באותו רגע בתוך הידית.
סידור דומה קיים גם בסכיני-צייד (סקינרים) שבהם שני צידי ה T הם להב מצד אחד, ושקע לחיתוך גידים (Guthook) מהצד השני, כמו למשל בדגמים של לדרמן שנקראים Steens ו Ukiah

אבל לא זה העניין.
את סידור ה T הזה עשו בדיוק כדי למנוע את הסכנה שיש באולר רגיל, הסכנה שהוא ייסגר על האצבעות בעקבות לחץ צדדי וכשל של הסגר או המנעל.
למעשה, זה לא בדיוק אולר, אלא סכין עם להב "קבוע" שהוא כאילו גם ה Full-Tang, - להב שניתן להפוך אותו לכל אחד מהצדדים שלו לפי הצורך.
כאן אמנם הפין המרכזי נועל את הלהב, אבל מה שמאבטח אותו במקומו הוא דווקא היד שסוגרת על הידית וכך כולאת את אחד הצדדים של הלהב המכונס באותו רגע בתוך הידית.
סידור דומה קיים גם בסכיני-צייד (סקינרים) שבהם שני צידי ה T הם להב מצד אחד, ושקע לחיתוך גידים (Guthook) מהצד השני, כמו למשל בדגמים של לדרמן שנקראים Steens ו Ukiah

אגב
לא יודע אם ראיתם, אבל ל-MORA יש ערכת ציד מלאה כולל סכין וגרזן בחנות והיא במלאי
התמונה גדולה יותר אז אני מצרף לינק
http://www.knife.co.il/index.php/%D7%97 ... ER-CUT-KIT
אחלה ערכה איכותית
לא יודע אם ראיתם, אבל ל-MORA יש ערכת ציד מלאה כולל סכין וגרזן בחנות והיא במלאי
התמונה גדולה יותר אז אני מצרף לינק
http://www.knife.co.il/index.php/%D7%97 ... ER-CUT-KIT
אחלה ערכה איכותית
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
גם הערכה של מורה עולה 40$?

אל תשכח ש-40$ בחו"ל, למוצר במשקל זה יש להוסיף 40$ הובלה (לפחות) זה שוקל
יש מכס ומע"מ על 80-90$ ואין אחריות יצרן לפגם, כך שצריך תמיד לבחון את המציאה
הערכה מדליקה ללא ספק ושימושית ונראה שהמחיר אטרקטיבי
מורה מתמחרים את הסט שלהם יקר, וזה מתבטא במחיר בארץ, מה לעשות.... אני הייתי שמח שהמוצר היה יותר זול
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
FOB הוא המחיר באתר היצרן או הספק בחו"ל, ללא אריזה למשלוח, הובלה, ביטוח, ומכס (אם יש) - ההובלה למשל (תלוי במקרה), עולה לפעמים אפילו יותר ממחיר המוצר עצמו...
על מוצרים מיובאים מסויימים, המכס, שהוא היום חלק מרשות המיסים, דואג שיוטל גם מע"מ.
לפי מה הם קובעים מה כן חייב במע"מ ומה לא חייב במע"מ - רק להם פתרונים... ניסיתי לקבל הסבר מעמיל-מכס, אבל גם הוא לא ידע להסביר.
על מוצרים מיובאים מסויימים, המכס, שהוא היום חלק מרשות המיסים, דואג שיוטל גם מע"מ.
לפי מה הם קובעים מה כן חייב במע"מ ומה לא חייב במע"מ - רק להם פתרונים... ניסיתי לקבל הסבר מעמיל-מכס, אבל גם הוא לא ידע להסביר.
חבל רק שהמכס ידפקו על זה עוד 40 דולר :/
-
- חדש בפורום
..ניתן למצוא באתר את המוצרים בנפרד ולאגדם לערכה למשל:
את מתקפלת 3 מצבים מבית מארבלס(קונדור)
משור מתקפל(גרבר)/משור קבוע-אימקסה/מאצ'ט+משור-קונדור/יונייטד/גרבר.
חותך הגידים נמצא כאופציה בסכינים רבות.
אמנם לא 40$ (אגב-אין סיכוי בעולם שהייבוא ייסתיים בסכום זה)אבל חב' ידועות+אחריות+שירות מקומי,ברוב המקרים שווה את ההפרש.
את-כ100-120,משור-100-150,מאצ'ט+משור-200-300.
את מתקפלת 3 מצבים מבית מארבלס(קונדור)
משור מתקפל(גרבר)/משור קבוע-אימקסה/מאצ'ט+משור-קונדור/יונייטד/גרבר.
חותך הגידים נמצא כאופציה בסכינים רבות.
אמנם לא 40$ (אגב-אין סיכוי בעולם שהייבוא ייסתיים בסכום זה)אבל חב' ידועות+אחריות+שירות מקומי,ברוב המקרים שווה את ההפרש.
את-כ100-120,משור-100-150,מאצ'ט+משור-200-300.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד