תרומה לשדרוג האתר
חברים יקרים,
אתר סכינים למבינים קיים כבר כחמש שנים.
במהלך כל השנים הקמתי את האתר ואני מתפעל אותו בהתנדבות להנאת כולכם.
רק החודש שילמתי מעל אלף שקלים לאחסון האתר .
כרגע נוצר צורך לבצע שידרוג באתר הכולל מספר מודולים שיאפשרו מתיחת פנים ותוספות וסילוק קישורי איכות נמוכה מהמאמרים .
עלות השדרוג 1500 ש"ח ואני מבקש שכל מי שכול יתן יד ויסייע, על מנת שיחד נצליח לבצע את השדרוג למערכת.
ניתן לשלוח שיק לת.ד 13367 ת"א 69711 על שם עומר יעבץ או לבצע העברה בנקאית, מספר חשבון אמסור במייל אישי למי שיפנה.
אודה להתייחסותכם ועזרתכם.
בברכה,
עומר יעבץ.
אתר סכינים למבינים קיים כבר כחמש שנים.
במהלך כל השנים הקמתי את האתר ואני מתפעל אותו בהתנדבות להנאת כולכם.
רק החודש שילמתי מעל אלף שקלים לאחסון האתר .
כרגע נוצר צורך לבצע שידרוג באתר הכולל מספר מודולים שיאפשרו מתיחת פנים ותוספות וסילוק קישורי איכות נמוכה מהמאמרים .
עלות השדרוג 1500 ש"ח ואני מבקש שכל מי שכול יתן יד ויסייע, על מנת שיחד נצליח לבצע את השדרוג למערכת.
ניתן לשלוח שיק לת.ד 13367 ת"א 69711 על שם עומר יעבץ או לבצע העברה בנקאית, מספר חשבון אמסור במייל אישי למי שיפנה.
אודה להתייחסותכם ועזרתכם.
בברכה,
עומר יעבץ.
נערך לאחרונה על ידי Guest ב 13:26 ,23 אוקטובר 2009, ו', נערך פעם 1 בסך הכל.
הצ'ק בדרך.
חברים להתעורר בבקשה.
מספיק ש-15 אנשים ישלחו 100 ש"ח. זה כל מה שצריך כדי שתמשיך להיות לנו פה במה ואנציקלופדייה אנושית משלנו בעברית ברשת.
האתר הזה מיוחד ויחיד, ומתעסק בנושא האהוב על כולנו. אז בבקשה, עזרו קצת לאתר לנשום.
חברים להתעורר בבקשה.
מספיק ש-15 אנשים ישלחו 100 ש"ח. זה כל מה שצריך כדי שתמשיך להיות לנו פה במה ואנציקלופדייה אנושית משלנו בעברית ברשת.
האתר הזה מיוחד ויחיד, ומתעסק בנושא האהוב על כולנו. אז בבקשה, עזרו קצת לאתר לנשום.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
תרומה לשדרוג האתר
הי עומר,
אני עובד על משהו שעלול להביא חלק נכבד מהכסף. אני אהיה חכם יותר תוך שבוע.
רם (קרמיט).
אני עובד על משהו שעלול להביא חלק נכבד מהכסף. אני אהיה חכם יותר תוך שבוע.
רם (קרמיט).
בנוסף להצעה של TC למכירה פומבית , אני אישית אין לי מושג ירוק בתחזוקת אתרי אינטרנט אבל אני יודע שיש לאתרים מסויימים דרך לאסוף תרומה לתחזוקת האתר דרך לינק שהם שמים , מה צריך על מנת לעשות זאת ואני חושב שכך באופן קבוע גם אורחים וגם חברים קבועים יכולים לתרום אפילו סכומים יותר קטנים אבל לאורך יותר זמן ובכך לשמור תמיד על מקור זמין של כסף הנדרש לתחזוקה.
בנוסף אני רוצה לנסות לארגן סטיקרים דרך מכר אם יסכים לתרום חלק מהעלות , סטיקרים לרכב לחברי הפורום. משהו שקצת ייתן הרגשה יותר מגובשת לקהילת אוהבי הנשק הקר. אם יש מכם מסתייגים מסטיקרים לרכב אנא ציינו זאת
בנוסף אני רוצה לנסות לארגן סטיקרים דרך מכר אם יסכים לתרום חלק מהעלות , סטיקרים לרכב לחברי הפורום. משהו שקצת ייתן הרגשה יותר מגובשת לקהילת אוהבי הנשק הקר. אם יש מכם מסתייגים מסטיקרים לרכב אנא ציינו זאת
נערך לאחרונה על ידי tutisdog ב 22:09 ,1 מאי 2008, ה', נערך פעם 1 בסך הכל.
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
יש ויש, לצערי.tutisdog כתב:אם יש לכם סייגים מסטיקרים לרכב אנא ציינו זאת
אנחנו קבוצה קטנה ומגובשת של "משוגעים לדבר", אבל בעיני הציבור הרחב אנחנו נתפסים יותר כמו "משוגעים נקודה". לראייה, ראה את התגובות לראיון של סער שלנו לYNET.
סטיקרים לאוטו, בשעה שנהגים נדקרים חדשות לבקרים, זו לא הדרך הכי חכמה להכריז על קיומנו.
עדיין לא הגיע הזמן שלנו """לצאת מהארון""" במדינה המטורפת שלנו. ההשלכות עלולות להיות חמורות מאד לצערי הרב.
בכל מקרה, תודה על הרעיון והיוזמה.
לא מסתייג, אולם יש להשתמש בלוגו שיאושר על ידי בבקשה, קודם להדפסה כלשהי.tutisdog כתב:בנוסף להצעה של TC למכירה פומבית , אני אישית אין לי מושג ירוק בתחזוקת אתרי אינטרנט אבל אני יודע שיש לאתרים מסויימים דרך לאסוף תרומה לתחזוקת האתר דרך לינק שהם שמים , מה צריך על מנת לעשות זאת ואני חושב שכך באופן קבוע גם אורחים וגם חברים קבועים יכולים לתרום אפילו סכומים יותר קטנים אבל לאורך יותר זמן ובכך לשמור תמיד על מקור זמין של כסף הנדרש לתחזוקה.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Guest ב 19:38 ,2 מאי 2008, ו', נערך פעם 1 בסך הכל.
אולי כדאי לעשות סקר או משאל בין חברי הפורום לגבי סטיקרים, מכיוון שיש סיכוי לדעות חלוקות, לדעתי זה יהיה הכי טוב.
בכל מקרה הלוגו סביר להניח שיהיה כמו הלוגו בפורום אלא אם כן יש עיצוב אחר שיהיה מקובל על כולם. באישור של עומר כמובן .
ברגע שתהיה החלטה נתחיל לעבוד על הנושא עם חבר שיכול להדפיס.
נ.ב. ברווז ממתי הכתבה באמת ....זה סתם מעניין לראות תגובות של אנשים לתחום עניין כשלנו.
בכל מקרה הלוגו סביר להניח שיהיה כמו הלוגו בפורום אלא אם כן יש עיצוב אחר שיהיה מקובל על כולם. באישור של עומר כמובן .
ברגע שתהיה החלטה נתחיל לעבוד על הנושא עם חבר שיכול להדפיס.
נ.ב. ברווז ממתי הכתבה באמת ....זה סתם מעניין לראות תגובות של אנשים לתחום עניין כשלנו.
שבת שלום.
לינק לכתבה על סער
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483068,00.html
לינק לכתבה על מוטי לזר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3363926,00.html
אפולו
לינק לכתבה על סער
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483068,00.html
לינק לכתבה על מוטי לזר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3363926,00.html
אפולו
greetings comerade
תודה על הלינקים.....סתם בשביל קשקש אני חייב לומר:
1. שימו לב לכמות הדברים החיוביים ולא רק לשליליים כחלק מתגובות האנשים. יש הרבה חיוביות ולא פחות אני חושב מהשליליות. אפילו יותר .
2. שימו לב לניסוח של אלה שכביכול אנטי או חושבים שיש קשר בין האלימות. לא נעים לי אבל נשמע כמו פסיכולוגיה של שקל , ואלה שחיים לפי פסיכולוגיה של שקל או משהו בסגנון, למה שאטרח בכלל להתייחס לכאלה. אנשים כאלה זה אלה שיראו כלב גדול ויגידו שהוא נושך בלי להבין על כלבים מאומה. ואותם אנשים יגידו על מרוקאי או קווקזי כעבריין ועל אתיופי ככושי . דעות קדומות ואנשים בורים, למרות שאנחנו כבר בשנות האלפיים, לא חסר עדיין ברחובות המדינה שלנו, לצערינו הרב.
3. הסטיקר אולי ייגנז לא מסיבות אלה , אלא בגלל שהוא יכול ליצור סימן זיהוי לאספנים שאינם רוצים להיחשף , למרות שאפשר ללכת על זה כי לא חייבים להדביק אם לא רוצים, זה לא שעומר יעמוד עם הגרזן של סער ויערוף ראשים למי שלא ידביק סטיקר
אלא אם כן עומר יפגין פרץ אלימות שכביכול יישנה את התמונה ויצדיק את התגובות לכתבות שראינו.
1. שימו לב לכמות הדברים החיוביים ולא רק לשליליים כחלק מתגובות האנשים. יש הרבה חיוביות ולא פחות אני חושב מהשליליות. אפילו יותר .
2. שימו לב לניסוח של אלה שכביכול אנטי או חושבים שיש קשר בין האלימות. לא נעים לי אבל נשמע כמו פסיכולוגיה של שקל , ואלה שחיים לפי פסיכולוגיה של שקל או משהו בסגנון, למה שאטרח בכלל להתייחס לכאלה. אנשים כאלה זה אלה שיראו כלב גדול ויגידו שהוא נושך בלי להבין על כלבים מאומה. ואותם אנשים יגידו על מרוקאי או קווקזי כעבריין ועל אתיופי ככושי . דעות קדומות ואנשים בורים, למרות שאנחנו כבר בשנות האלפיים, לא חסר עדיין ברחובות המדינה שלנו, לצערינו הרב.
3. הסטיקר אולי ייגנז לא מסיבות אלה , אלא בגלל שהוא יכול ליצור סימן זיהוי לאספנים שאינם רוצים להיחשף , למרות שאפשר ללכת על זה כי לא חייבים להדביק אם לא רוצים, זה לא שעומר יעמוד עם הגרזן של סער ויערוף ראשים למי שלא ידביק סטיקר
אלא אם כן עומר יפגין פרץ אלימות שכביכול יישנה את התמונה ויצדיק את התגובות לכתבות שראינו.
צק שלי בדרך בתחילת השבוע
כמוזכר בנושא ראה אותי מצטרף עם צק שישלח,
הבעייה היא לא עם אלה שלא חושבים לפני שהם פולטים שטויות. הבעייה היא עם אלה שמאמינים להם, כי כולנו יודעים שקשה לחשוב לבד, ואנחנו עם של "עדר"-מה שהוא חושב, כנראה נכון.tutisdog כתב:שימו לב לניסוח של אלה שכביכול אנטי או חושבים שיש קשר בין האלימות. לא נעים לי אבל נשמע כמו פסיכולוגיה של שקל , ואלה שחיים לפי פסיכולוגיה של שקל או משהו בסגנון, למה שאטרח בכלל להתייחס לכאלה. אנשים כאלה זה אלה שיראו כלב גדול ויגידו שהוא נושך בלי להבין על כלבים מאומה.
אז אם אנשים ישמעו שכלב גדול נושך, תוך שבוע זה כבר יתנפח למימדים של כתבה בעיתון על אדם שגידל כלב מסוכן: מה הדרכים להתגונן מפני כלבים מסוכנים: ולאן יש לפנות אם מישהוא לידך מגדל כלבים מסוכנים.
מבוסס על מקרה אמיתי.
אם אספנים יסכימו לחשוף את עובדת היותם אספנים בציבור-אין לי בעייה עם זה, ואני אפילו מברך אותם על האומץ שלהם. אישית אני לא הייתי שם סטיקר על הרכב, כי זו הזמנה לצרות מהמשטרה ומעבריינים צעירים שירצו לעשות פוזות על "סכינאים", לדעתי. זה השיקול שהנחה אותי כשרשמתי את תגובתי הקודמת לנושא, ואני עדיין עומד מאחוריה- עוד מוקדם מדיי בשביל זה לדעתי.
עם זאת, אתמוך בכל החלטה של חברי הפורום וכמובן עומר בנידון, לכאן או לכאן.
רעיון מצויין אפילו יותר מסטיקר ואף מדליק יותר TC ולא נעלבתי אנחנו סה"כ חברה בוגרים ומבינים עניין כולנו וגם אני כהוגה הרעיון של הסטיקר מבין ומקבל את החלטת כולם, וכמו שאמרתי הרעיון שלך לגבי סיכה אם איזה לוגו קריפטי שידוע רק לנו חברי הפורום זה רעיון מלהיב ומעניין כאחד.
אני תומך ברעיון שלך וזונח את הרעיון שלי
אני תומך ברעיון שלך וזונח את הרעיון שלי
מעניין כמה יהיו באמת מעוניינים ומעניין כמה חומר גלם נצטרך.
מכירים את החרב המצרית העתיקה עם הלהב המעוקל, (ברח לי השם של החרב) ??? זה בשילוב האות ס' אחד בתוך השני או אחד על גבי השני על מנת ליצור ראשי תיבות של "סכינים למבינים" ס"ל, כי בעיניי החרב המעוקלת מזכירה את האות ל'.
סתם רעיון ללוגו
מכירים את החרב המצרית העתיקה עם הלהב המעוקל, (ברח לי השם של החרב) ??? זה בשילוב האות ס' אחד בתוך השני או אחד על גבי השני על מנת ליצור ראשי תיבות של "סכינים למבינים" ס"ל, כי בעיניי החרב המעוקלת מזכירה את האות ל'.
סתם רעיון ללוגו
שדרוגים
השדרוג נמצא בעיצומו
ביחס ל-AVATAR אישי - בקשה של מי מהחברים - לאחר שקילה ובדיקה, לא נוכל לאפשר AVATAR אישי עקב סיכוני אבטחה במהלך כזה.
עם זאת, נעלה בימים הקרובים כ-5000 סמלים חדשים שיאפשרו מגוון רב יותר במסגרת השדרוג.
ביחס לשדרוג, ניתן לראות חלק מהמהלכים שעשינו בימים האחרונים בפורומים (תמונות כל פורום) ושינויים רבים נעשו בגב האתר ובניהול.
נכניס גם באנרים, ונבצע "מתיחת פנים", יהיה נחמד בסוף...
לגבי רעיון לעיצוב של הסיכה יש לי רעיון כזה:
משהו בסגנון של מגן וחרב של המכבים, מכיוון שלפחות ברשת כרגע אני מתקשה לאתר תמונות של זה, עד כמה שזכור לי המגן היה פשוט יחסית עם מגן דוד עליו וחרב קצרה בסגנון רומאי .
עכשיו הרעיון הוא המגן מעל החרב ומה שחשוף בעצם זה הידית והקצה של הלהב כשלמעלה בולט המגן דוד.
מכיוון שאנו במדינת ישראל המגן דוד הוא רעיון על מנת להסוות קצת את אופי הפורום או הקבוצה. ולא כולם מקשרים ישר את הסמל דווקא למגן וחרב המכבים, ורעיון עם הסטוריה יהודית של נשק קר.
רעיון נוסף זה חרב קצרה מגן דוד ומגל , המגל בצד ימין עם נטייה קלה ימינה, החרב בצד שמאל עם נטייה קלה שמאלה , קרובות מסספיק על מנת שהלהב של החרב והמגל ייצרו את האות ס' (סכינים) והמגל עצמו הוא כמו ל' (למבינים) , ולשלב בצורה של שתי וערב את סמל המגן דוד.
איך הרעיונות??
משהו בסגנון של מגן וחרב של המכבים, מכיוון שלפחות ברשת כרגע אני מתקשה לאתר תמונות של זה, עד כמה שזכור לי המגן היה פשוט יחסית עם מגן דוד עליו וחרב קצרה בסגנון רומאי .
עכשיו הרעיון הוא המגן מעל החרב ומה שחשוף בעצם זה הידית והקצה של הלהב כשלמעלה בולט המגן דוד.
מכיוון שאנו במדינת ישראל המגן דוד הוא רעיון על מנת להסוות קצת את אופי הפורום או הקבוצה. ולא כולם מקשרים ישר את הסמל דווקא למגן וחרב המכבים, ורעיון עם הסטוריה יהודית של נשק קר.
רעיון נוסף זה חרב קצרה מגן דוד ומגל , המגל בצד ימין עם נטייה קלה ימינה, החרב בצד שמאל עם נטייה קלה שמאלה , קרובות מסספיק על מנת שהלהב של החרב והמגל ייצרו את האות ס' (סכינים) והמגל עצמו הוא כמו ל' (למבינים) , ולשלב בצורה של שתי וערב את סמל המגן דוד.
איך הרעיונות??
מודה לחברים ששלחו כספים בדואר:
מוטי לזר, דורון לביא, אורן יונתן
תודה ל-TC BLADS על תרומת הסכין הנדיבה, ועל נכונתם לסייע בתחזוקת האתר באמצעות באנר.
תודה לקרמיט (רם), על תרומת מוט ההשחזה ועל האולרים שמכר כתרומה.
תודה לתומר שרכש את הסכין מTC וצריך להעביר את התמורה אלינו.
שיחזקו ידכם.
נשמח לקבל עזרה מחברים נוספים, הצטרפו ותנו כתף לקהילה.
מוטי לזר, דורון לביא, אורן יונתן
תודה ל-TC BLADS על תרומת הסכין הנדיבה, ועל נכונתם לסייע בתחזוקת האתר באמצעות באנר.
תודה לקרמיט (רם), על תרומת מוט ההשחזה ועל האולרים שמכר כתרומה.
תודה לתומר שרכש את הסכין מTC וצריך להעביר את התמורה אלינו.
שיחזקו ידכם.
נשמח לקבל עזרה מחברים נוספים, הצטרפו ותנו כתף לקהילה.
חברים
העלנו היום חלק מהשדרוגים
בכללם שינוי במבנה העמוד הראשי, הכנסת חיפש מובנה אישית של GOOGLE (עמוד ראשי בצד ימין - החיפוש מוגדר רק לנושאים שיש באתר.
כמו כן פורסם באנר של TC BLADE שקנה באנר פרסום באתר לשנה, הוא ראשון ולכן יש לברך אותו על הנכונות לפרסם ובכך לממן את אחזקת האתר.
יהיו נוספים, אני מזמין את החברים שעוסקים ביצור כלי נשק קר לפרסם באנר באתר
ככל שנגייס יותר משאבים, נוכל לשפר ולשדרג עוד...
העלנו היום חלק מהשדרוגים
בכללם שינוי במבנה העמוד הראשי, הכנסת חיפש מובנה אישית של GOOGLE (עמוד ראשי בצד ימין - החיפוש מוגדר רק לנושאים שיש באתר.
כמו כן פורסם באנר של TC BLADE שקנה באנר פרסום באתר לשנה, הוא ראשון ולכן יש לברך אותו על הנכונות לפרסם ובכך לממן את אחזקת האתר.
יהיו נוספים, אני מזמין את החברים שעוסקים ביצור כלי נשק קר לפרסם באנר באתר
ככל שנגייס יותר משאבים, נוכל לשפר ולשדרג עוד...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד