האתר של בועז
אוצר וחוקר נשק היסטורי
ACT - Armed Combat & Tactics
סכין שלי מעשה ידי בועז
ברכות לבועז על האתר ותודה על החומר הנלמד.
בהזדמנות זו אני רוצה להשוויץ בסכין מעשה ידי בועז, שקיבלתי כמתנה מבני משפחתי.
זו הסכין היחידה שלי שהינה לא רק Custom אלא גם עוצבה ויוצרה לפי הזמנה.

הלהב; 18 סמ' אורך, פלדת שכבות שחושלה על ידי בעז. הלהב חושל משלשה גידי אורך, רב שכבתיים שכל אחד שונה במבנהו וצורתו.
הניצב; Desert Ironwood.
תודה לבועז החרש
לאשתי ובניי ההוגים
ולגיא רפאלי שהמליץ
אורי
בהזדמנות זו אני רוצה להשוויץ בסכין מעשה ידי בועז, שקיבלתי כמתנה מבני משפחתי.
זו הסכין היחידה שלי שהינה לא רק Custom אלא גם עוצבה ויוצרה לפי הזמנה.

הלהב; 18 סמ' אורך, פלדת שכבות שחושלה על ידי בעז. הלהב חושל משלשה גידי אורך, רב שכבתיים שכל אחד שונה במבנהו וצורתו.
הניצב; Desert Ironwood.
תודה לבועז החרש
לאשתי ובניי ההוגים
ולגיא רפאלי שהמליץ
אורי
נערך לאחרונה על ידי אורים ב 9:42 ,26 אפריל 2008, ש', נערך 5 פעמים בסך הכל.
אני לא רואה טעם למבחן השוואתי בין סכין מעשה ידיו של רודי לבין סכין מעשה ידי בועז, או לכל יצרן קאסטום אחר. סכין בהזמנה אישית נבחן - אם בכלל בא לידי שימוש - באופן עצמאי, מאחר שכל סכין הוא שונה ומיוצר בטולרנסים שונים שאינם ברי מדידה. תיאורטית, אם היינו מזמינים, נניח, מחמישה יצרני קאסטום שונים סכין זהה, מאותם חומרי גלם ובאותן מידות - אפשר אולי היה לבצע מבחן.
רודי נוטה יותר לכיוון ART KNIVES אבל הוא ייצור כל הזמנה ובהחלט ישנם סכינים מעשה ידיו שנמצאים בשימוש ועמדו במבחן בכבוד - אמיר_לב יכול להעיד על כך (ובעצם גם אני).
בועז מעצב קו פשוט יותר, WORK KNIVES שכולם עם להבי פלדת שכבות והלהב הוא "מרכז העניינים", במיוחד כשיש הזמנה מיוחדת כמו הסכין של המלך עבדאללה II. בועז עצמו משתמש יום יום בסכינים משלו בלבד ואני מעיד על טיבם כבעליו של אחד מהמתקפלים המיוחדים שלו.
רודי נוטה יותר לכיוון ART KNIVES אבל הוא ייצור כל הזמנה ובהחלט ישנם סכינים מעשה ידיו שנמצאים בשימוש ועמדו במבחן בכבוד - אמיר_לב יכול להעיד על כך (ובעצם גם אני).
בועז מעצב קו פשוט יותר, WORK KNIVES שכולם עם להבי פלדת שכבות והלהב הוא "מרכז העניינים", במיוחד כשיש הזמנה מיוחדת כמו הסכין של המלך עבדאללה II. בועז עצמו משתמש יום יום בסכינים משלו בלבד ואני מעיד על טיבם כבעליו של אחד מהמתקפלים המיוחדים שלו.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
האולר העליון בתמונה המצורפת, ברשותי.
http://www.webix.name/shadmot/picture.asp?fID=11026
קשה לראות בתמונה, הדוגמה של השכבות בלהב מאד עדינה ולמעשה כל חלקי המתכת הם מפלדת שכבות - הלהב, הקפיץ והמנוף.
http://www.webix.name/shadmot/picture.asp?fID=11026
קשה לראות בתמונה, הדוגמה של השכבות בלהב מאד עדינה ולמעשה כל חלקי המתכת הם מפלדת שכבות - הלהב, הקפיץ והמנוף.
אוצר וחוקר נשק היסטורי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים