היי , חדשה פה
רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך קוראים לחברה הזאת של הסכינים שעליהם מצוייר נשר עם כנפיים פתוחות ?
צריך לעשות אבחנה בין "ישן" לבין "ותיק".פשושית כתב:תודה , פשוט שמעתי שאילו סכינים ישנים אבל איכותיים מאוד.
ידוע לך אולי מאיפה קונים אותם???
את הקא-בר מייצרים מאז השליש הראשון של המאה ה-XX וממשיכים עד היום,
כמו הג'וקים, הכרישים ועצי המחט: נוסחה מנצחת שתשרוד לנצח
דוד
www.kabar.com
ברוכה הבאה בצל קורתינו.
כמו כל דבר טוב, הסכינים של קא-בר מיוצרות מזה שנים רבות.האיכות שלהם היא טובה מאד ללא קשר לגיל הסכין עצמה.
השאלה היא אם את מחפשת סכין ישנה(דהיינו, של אספנות), או אחת איכותית חדשה.
בארץ ניתן אולי להשיג בשוק ברחוב דיזנגוף בתל-אביב, ימי שלישי ושישי. בכל מקרה, שם לא ניתן להשיג חדשות למיטב ידיעתי.
לפני כמה חודשים היה מבצע של הפורום על הסכינים הנ"ל עם הטבעה של לוגו האתר. ייתכן שנשארו כמה יחידות. צרי קשר עם המשתמש "מושון", הוא היה אחראי על העניין.
בהצלחה.
כמו כל דבר טוב, הסכינים של קא-בר מיוצרות מזה שנים רבות.האיכות שלהם היא טובה מאד ללא קשר לגיל הסכין עצמה.
השאלה היא אם את מחפשת סכין ישנה(דהיינו, של אספנות), או אחת איכותית חדשה.
בארץ ניתן אולי להשיג בשוק ברחוב דיזנגוף בתל-אביב, ימי שלישי ושישי. בכל מקרה, שם לא ניתן להשיג חדשות למיטב ידיעתי.
לפני כמה חודשים היה מבצע של הפורום על הסכינים הנ"ל עם הטבעה של לוגו האתר. ייתכן שנשארו כמה יחידות. צרי קשר עם המשתמש "מושון", הוא היה אחראי על העניין.
בהצלחה.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
Re: היי , חדשה פה
ברוכה הבאה לאתר, נחמד שיש מתעניינות בכלי נשק קר מהמין השני.פשושית כתב:רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך קוראים לחברה הזאת של הסכינים שעליהם מצוייר נשר עם כנפיים פתוחות ?
מידע רב על "סכין הפלסים" של קא-בר שגרסא לא מוצלחת במיוחד שלה יובאה בזמנו על ידי צה"ל ניתן למצוא כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ka-bar
אנו בזמנו עשינו מבצע ומכרנו סכינים של קא-בר בתצורה הקלסית של "סכין הפלסים" עם חותמת של האתר במכירי עלות. לדעתי לא נותרו עוד סכינים, ניתן להתקשר למושון ולשאול, יש נייד שלו בפורום בהודעה זו:
http://www.sakin.co.il/modules.php?name ... 5%F9%E5%EF
תודה על תגובתכם
אולי לא הבהרתי את עמצי נכון, אבל בעיקרון אני מחפשת סכינים טובים ואיכותיים לעבודה במטבח בלבד, ולא בשביל לחפור איתה באדמה ולחטוב בה עצים.
שאלתי טבח אחד שאני מכירה והוא אמר לי שסכיני קא- בר הם הכי מעולים, אמנם קצת יקרים אבל טובים, לכן שאלתי על הסכינים האלו אבל לאחר תשובותיכם הבנתי שאילו סכינים לאספנים, וזאת ממש לא המטרה שלי, המטרה שלי היא למצוא סכינים איכותיים וטובים למטבח אקבל בשמחה עוד הצעות מכם לסכינים איכותיים, במחירים סבירים.
סומכת עליכם
שאלתי טבח אחד שאני מכירה והוא אמר לי שסכיני קא- בר הם הכי מעולים, אמנם קצת יקרים אבל טובים, לכן שאלתי על הסכינים האלו אבל לאחר תשובותיכם הבנתי שאילו סכינים לאספנים, וזאת ממש לא המטרה שלי, המטרה שלי היא למצוא סכינים איכותיים וטובים למטבח אקבל בשמחה עוד הצעות מכם לסכינים איכותיים, במחירים סבירים.
סומכת עליכם
יש מגוון גדול של סכיני מטבח ההבדלים המהותיים בין החברות היא כמות הפעמים שהסכין צריכה להיכנס להשחזה במילים אחרות איכות הפלדה ממנה היא מיוצרת לאחר מיכן נוחות ההחזקה של הסכין ביד סכין שף צריכה להית נוחה ביד
נכון להיום המובילים בתחום הם היפאנים והגרמנים היפאנים הטובות הם מאוד יקרות
והגרמניות הטובות הם במחיר סביר יחסית היו לי כבר מס' סוגים של סכיני גם יפאנים היה לי גם ויקטורינוקס הם לא רעים אבל לא שומרים על חדות והיום אני מאושר עם הסכין הגמנית Zwilling אשר נחשבת לאחת החברות הטובות
חשוב לפני קניה להחזיק את הסכין ביד לבדוק עם היא נוחה סכין לא נוחה מכפילה את זמן העבודה וגם עלולה לגרום לכאבים ביד
נכון להיום המובילים בתחום הם היפאנים והגרמנים היפאנים הטובות הם מאוד יקרות
והגרמניות הטובות הם במחיר סביר יחסית היו לי כבר מס' סוגים של סכיני גם יפאנים היה לי גם ויקטורינוקס הם לא רעים אבל לא שומרים על חדות והיום אני מאושר עם הסכין הגמנית Zwilling אשר נחשבת לאחת החברות הטובות
חשוב לפני קניה להחזיק את הסכין ביד לבדוק עם היא נוחה סכין לא נוחה מכפילה את זמן העבודה וגם עלולה לגרום לכאבים ביד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד