מחפש תחליף סביר ל Spyderco Ladybug
שלום לכולם.
אני מחפש תחליף באיכות לא גרועה מאוד ל
Spyderco Ladybug שאיבדתי לפני כמה ימים
אני פותח המון קרטונים וחבילות וגם חותך לפעמים חבלים עבים מניילון קשה,הממזר הקטן עשה הכל בצורה טובה בגרסתו המשוננת שאבדה.
אני קיבלתי אותו במתנה מחבר ולא ידעתי כמה הוא עולה,כמעט התייבשתי כששמעתי שהוא נמכר ב 200 ש"ח הצעצוע הזה
אני לא נמצא במקום סגור שאפשר להחזיק סכין או אולר גדול בכיס מהסיבות הידועות כמובן,אז הקטנצ'יק התאים מצויין.
אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו שוב אז אני מחפש תחליף זול וזהה בצורה ובגודל,רצוי ומומלץ מאוד עם להב משונן.
מישהו מכיר או שמע על חיקוי סביר לספיידרקו הזה?
תודה למשיבים.
אני מחפש תחליף באיכות לא גרועה מאוד ל
Spyderco Ladybug שאיבדתי לפני כמה ימים

אני פותח המון קרטונים וחבילות וגם חותך לפעמים חבלים עבים מניילון קשה,הממזר הקטן עשה הכל בצורה טובה בגרסתו המשוננת שאבדה.
אני קיבלתי אותו במתנה מחבר ולא ידעתי כמה הוא עולה,כמעט התייבשתי כששמעתי שהוא נמכר ב 200 ש"ח הצעצוע הזה

אני לא נמצא במקום סגור שאפשר להחזיק סכין או אולר גדול בכיס מהסיבות הידועות כמובן,אז הקטנצ'יק התאים מצויין.
אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו שוב אז אני מחפש תחליף זול וזהה בצורה ובגודל,רצוי ומומלץ מאוד עם להב משונן.
מישהו מכיר או שמע על חיקוי סביר לספיידרקו הזה?
תודה למשיבים.
Re: מחפש תחליף סביר ל Spyderco Ladybug
הי,
יש לי משהו בדיוק בשבילך,
של ספיירדקו, חדש, חוקי (כי אין נעילה טקטית), קטן כמו הליידיבאג- אבל לא משונן (זה לא צריך להפריע לך, להב חד כתער).
וזול.
שלח לי את המייל שלך אשלח לך תמונה, כי בפורום אפשר רק להעלות לינקים.
יש לי משהו בדיוק בשבילך,
של ספיירדקו, חדש, חוקי (כי אין נעילה טקטית), קטן כמו הליידיבאג- אבל לא משונן (זה לא צריך להפריע לך, להב חד כתער).
וזול.
שלח לי את המייל שלך אשלח לך תמונה, כי בפורום אפשר רק להעלות לינקים.
שלחתי לך.
תודה רבה.
תודה רבה.
המייל חוזר אלי, ז"א הכתובת לא חוקית, ומשום מה ההודעות הפרטיות שלי לא נשלחות
שלחתי לך שוב את המייל,אין טעות בכתובת.
מעבר לכך האם תוכל לומר מה שם הדגם אשר ברשותך?
תודה רבה.
מעבר לכך האם תוכל לומר מה שם הדגם אשר ברשותך?
תודה רבה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים