לבעלי החנות כמה עולה האולר של יונייטד bad to the bone
-
- תושב קבע בפורום
התרשמתי מאוד מהגודל ומהכיתוב זה נראה כמו סכין מושלמת לתצוגה ואספנות אבל האם היא לא תחליד לי גם בעוד 15 שנה עם הטיפול המתאים
Re: לבעלי החנות כמה עולה האולר של יונייטד bad to the bone
כל האינטרנט אומר שהם באיכות זוועתית ושהוא עשוי פלסטיק זול...
אל תקנה אותו..
אל תקנה אותו..
-
- תושב קבע בפורום
עד כדי כך שאפילו לתצוגה הוא לא יתאים שאני חושב על זה נשמע הגיוני כי ראית אותו נמכר ב10 דולר ביחס לגודל הלהב והגודל הכולל כראה הסכין עשויה מחומרים זולים
לדעתי כל מוצר של יונייטד יתאים כמשקולת נייר
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
הי הבאנו יחידה כגימיק לתצוגות (לכן נמצא בקריאת תמחור לא עם מחיר)niv krimov כתב:התרשמתי מאוד מהגודל ומהכיתוב זה נראה כמו סכין מושלמת לתצוגה ואספנות אבל האם היא לא תחליד לי גם בעוד 15 שנה עם הטיפול המתאים
מדובר על אולר לתצוגה לא לשימוש (לא ממש פרקטי כסכין שימושית)
הוא עשוי פלדת אל חלד (כנראה AUS-6 או 420), לכן לא יחליד
ביחס לשאר ההערות של ניר, אפשר להתעלם.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
קודם כל זה ניק(N-I-K) לא ניר,למה להתעלם אני מביע דעה ,אולי אני טועה ואולי לא .omery כתב: ביחס לשאר ההערות של ניר, אפשר להתעלם.
דרך אגב אני מחכה לגלות מה אמרסון ואוניאן עיצבו בשביל יונייטד?
ומה העבודה הקשה בארץ שאתה נתקל בא ואולר שווייצרי לא מצליח לבצע ?omery כתב: ...
עם כל הכבוד המעצב הזה לא מגיע לרמה של הייבן (וסלי או גיל), קן אוניון ארני אמרסון או ויליאמסון שעיצבו ליונייטד ולחברות אחרות
...
omery כתב: לא מסכים שאולר שווצרי יספיק כסכין עיקרית, כי לעבודה קצת יותר קשה הוא ישבר או יתעקם, הלהב גם קטן ולא תמיד נוח.
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
אני מסכים עם nikrex כי בסך הכל אף אחד כאן לא צריך לקרות עצים ענקיים או לעבד בול עץ שדורש משהו יותר ממסור נשלף/מתקפל,סכין גדולה בארץ זה יותר בשביל להרגיש "גבר" כי אפשר בכיף להסתדר עם הכלים הגדולים והננעלים של ויקטורינוקס/וונגר בכלל שהלהב שלהם מספיק גדול והנעילה מספיק חזקה,ולחלקם גם יש מסור ככה שלא צריך לסחוב איזה שהיא סכין גדולה לביקוע או גרזן,אך כמו שאמרתי עם באמת צרכים באופן של כמעט כל פעם שיוצאים לשטח לעבד כמות גדולה אז אפשר לקחת מסור מתקפל/נשלף שלדעתי לא צריך לעבור את ה20 ס"מ אורך.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
ארני אמרסון אכן לא עיצב ליונייטד. מבנה המשפט מבלבל, כתבתי שקן אוניון וארני אמרסון (ואפילו וויליאמסון) עיצבו גם לחברות אחרות (קרשאו, לנסקי, ארני אמרסון לעצמו ולאחרים - ווליאמסון ליונייטד).nikrex16 כתב:קודם כל זה ניק(N-I-K) לא ניר,למה להתעלם אני מביע דעה ,אולי אני טועה ואולי לא .omery כתב: ביחס לשאר ההערות של ניר, אפשר להתעלם.
דרך אגב אני מחכה לגלות מה אמרסון ואוניאן עיצבו בשביל יונייטד?ומה העבודה הקשה בארץ שאתה נתקל בא ואולר שווייצרי לא מצליח לבצע ?omery כתב: ...
עם כל הכבוד המעצב הזה לא מגיע לרמה של הייבן (וסלי או גיל), קן אוניון ארני אמרסון או ויליאמסון שעיצבו ליונייטד ולחברות אחרות
...omery כתב: לא מסכים שאולר שווצרי יספיק כסכין עיקרית, כי לעבודה קצת יותר קשה הוא ישבר או יתעקם, הלהב גם קטן ולא תמיד נוח.
אולר שווצרי נח מאוד לשימוש אך אינו עומד במעמסה של גילוף ושימוש בשטח
לא יעשה עבודה שסכין עם להב קבוע תעשה, עניין עובדתי
כפי שאמרתי לדעתי נוח כסכין גיבוי ולעבודה עדינה יחסית
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
-
- תושב קבע בפורום
תודה על התגובות אך עדיין לא קיבלתי תשובה האם הוא מוצע בכלל למכירה
עניתי שכרגע לאniv krimov כתב:תודה על התגובות אך עדיין לא קיבלתי תשובה האם הוא מוצע בכלל למכירה
אם תרצה אביא לך במשלוח הבא חתיכה
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד