חיתוך עץ במקצוע
Re: חיתוך עץ במקצוע
מדהים, יצא לי לעבוד עם מקצועים שמוציעים שבב דק וארוך, אבל זה כבר משהו אחר, טירוף, מעניין איזה עץ זה, אני מניח שלא כל עץ יכול לתת שבב כלכך דק בלי להשבר.
Re: חיתוך עץ במקצועה.
בהתחלה לא הבנתי מה זה ,זה מטורף
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
ואללא מטורף
מדהים,
השבוע התקשר החבר הכי טוב שלי עם הסיפור הבא,
הוא עושה עבודה עם נגר יפני, היפני הראה לו את הכלים ובין היתר את המקצוע שלו, וסיפר שהלהב עולה 4000$,
הוא סיפר שעל הלהב מוטבע השם של האוניה שמשרשרת העוגן שלה עשו את הלהב הנ"ל...
השבוע התקשר החבר הכי טוב שלי עם הסיפור הבא,
הוא עושה עבודה עם נגר יפני, היפני הראה לו את הכלים ובין היתר את המקצוע שלו, וסיפר שהלהב עולה 4000$,
הוא סיפר שעל הלהב מוטבע השם של האוניה שמשרשרת העוגן שלה עשו את הלהב הנ"ל...
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע את זה על היפנים.
לבונה כינורות שאני מטפל אצלו בכינור שלי, יש כמה כלים שמשמשים לחיתוך עדין, וגם ממנו שמעתי את הסיפור על שרשראות. מעניין, צריך לבדוק את הנושא לעומק.
לבונה כינורות שאני מטפל אצלו בכינור שלי, יש כמה כלים שמשמשים לחיתוך עדין, וגם ממנו שמעתי את הסיפור על שרשראות. מעניין, צריך לבדוק את הנושא לעומק.
נראה כי העץ עובר הרטבה או משהו כי הוא ממש גמיש
בכל מקרב ברמה כזו זה כבר דף נייר
בכל מקרב ברמה כזו זה כבר דף נייר
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
לא, זה ממש לא דף נייר. להשוואה, עובי ממוצע של שיער אדם הוא 80-90 מיקרון. דף נייר A4 נע בין 100-120 מיקרון. אני לא חושב שמרטיבים את העץ, כי אז הוא אמור להתנפח. אבל בכל אופן, זה מדהים. היפנים האלה....
באמת הדהיםNik88 כתב:לא, זה ממש לא דף נייר. להשוואה, עובי ממוצע של שיער אדם הוא 80-90 מיקרון. דף נייר A4 נע בין 100-120 מיקרון. אני לא חושב שמרטיבים את העץ, כי אז הוא אמור להתנפח. אבל בכל אופן, זה מדהים. היפנים האלה....
כלומר עשירית מדף ושערת אדם
מדהים בכל קנה מידה
תקנתי את הכותרת
מקצועה - לא נכון תחבירית
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
למרות שיש לי משום מה שנאה לויקיפדיה - ניק צודק - http://hebrew-terms.huji.ac.il/
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד