כמה תמונות מהתערוכה שהתקיימה ב8.12.12
שלום לכולם!
שמי גיא גיטליס ואני כבר יותר משנה מתפקד כ"שולייה" של רודי צירלין והייתי חלק קטן מהמאמץ המשותף להכנת הסכינים לתערוכה.
תחביב רציני נוסף שלי הוא צילום אז רציתי לחלוק תמונות שצילמתי מהשולחנות של רודי ושל לי לרמן.
תודה מראש לרודי שלקח אותי ככה אל חיקו ונותן לי מקום לממש את עצמי- אדם מדהים.
השולחן של לי:
השולחן של רודי:
סכין מחושלת מפלדת מיסב, הבאקי נחושת, הידן טאנג עץ וונגה מוספג בקרנאובה- לסדרה הזאת של הסכינים אני עשיתי את הפוליש חיסום דיפרנציאלי
סכין מפלדת F3, אינטגרלית עם engraving , "ספייסר" פליז מלוטש, ידית עץ Ironwood מגולפת, מאחור עוד "ספייסר" נירוסטה ופליז ובורג מפלדת דמשק לסגירה, חיסום דיפרנציאלי. סכין מדהימה
סכין מפלדת דמשק (כאן אני לא יודע מה ההרכב שלה.. אולי רודי יוכל להגיד), הבאקי נחושת ידית מעץ בירצ' מוספגת בצבע אדום וקרנאובה. חובה לראות.
מהפשוטות זאת האהובה עליי ביותר, גם מהסדרה המחושלת מפלדת מיסב (52100) עם הבאקי נחושת וידית מעץ שקד מוספגת בקרנאובה. באמת עץ יפייפה!
כלי עבודה מדהים למטבח. סכין Nakiri מפלדת מיסב חיסום דיפרנציאלי ידית משורש עץ של שיטה מכחילה/אוסטרלית (מוספגת בקרנאובה כמובן) ספייסר אדום ובוסלטר מקרן של באפלו.
אוסף של מינאטורות שמארק הבן של רודי הכין וScrimshaw שז'אנה אישתו של רודי עושה על שנהב
מבט מקרוב על הבירצ' המוספג בצבע
סט סכינים מרהיב של לי לרמן האלוף! לפי הסדר מלמעלה ידית אמבוינה burl, ידית אלון בן5000-6000 שנה, מיקרטה, פדאוק.
מינאטורות מופלאות מבית היוצר של לי!
מבט קצת יותר אינטימי על האינטגרל המדהים!
הנדן שמארק הכין לאינטגרל. יפייפה.
הסכין המדהימה שלרמן הכין מהפלדת דמשק מוזאיקה של רודי!
Masterpiece
תמונה כללית יותר - שוב צריך לראות ולהחזיק בשביל להאמין. הסכין יושבת בתור קופסא מעץ אגוז מדהים שגם עליו יש חריטות הזהות לחריטות על הגארד.
גיא.
שמי גיא גיטליס ואני כבר יותר משנה מתפקד כ"שולייה" של רודי צירלין והייתי חלק קטן מהמאמץ המשותף להכנת הסכינים לתערוכה.
תחביב רציני נוסף שלי הוא צילום אז רציתי לחלוק תמונות שצילמתי מהשולחנות של רודי ושל לי לרמן.
תודה מראש לרודי שלקח אותי ככה אל חיקו ונותן לי מקום לממש את עצמי- אדם מדהים.
השולחן של לי:
השולחן של רודי:
סכין מחושלת מפלדת מיסב, הבאקי נחושת, הידן טאנג עץ וונגה מוספג בקרנאובה- לסדרה הזאת של הסכינים אני עשיתי את הפוליש חיסום דיפרנציאלי
סכין מפלדת F3, אינטגרלית עם engraving , "ספייסר" פליז מלוטש, ידית עץ Ironwood מגולפת, מאחור עוד "ספייסר" נירוסטה ופליז ובורג מפלדת דמשק לסגירה, חיסום דיפרנציאלי. סכין מדהימה
סכין מפלדת דמשק (כאן אני לא יודע מה ההרכב שלה.. אולי רודי יוכל להגיד), הבאקי נחושת ידית מעץ בירצ' מוספגת בצבע אדום וקרנאובה. חובה לראות.
מהפשוטות זאת האהובה עליי ביותר, גם מהסדרה המחושלת מפלדת מיסב (52100) עם הבאקי נחושת וידית מעץ שקד מוספגת בקרנאובה. באמת עץ יפייפה!
כלי עבודה מדהים למטבח. סכין Nakiri מפלדת מיסב חיסום דיפרנציאלי ידית משורש עץ של שיטה מכחילה/אוסטרלית (מוספגת בקרנאובה כמובן) ספייסר אדום ובוסלטר מקרן של באפלו.
אוסף של מינאטורות שמארק הבן של רודי הכין וScrimshaw שז'אנה אישתו של רודי עושה על שנהב
מבט מקרוב על הבירצ' המוספג בצבע
סט סכינים מרהיב של לי לרמן האלוף! לפי הסדר מלמעלה ידית אמבוינה burl, ידית אלון בן5000-6000 שנה, מיקרטה, פדאוק.
מינאטורות מופלאות מבית היוצר של לי!
מבט קצת יותר אינטימי על האינטגרל המדהים!
הנדן שמארק הכין לאינטגרל. יפייפה.
הסכין המדהימה שלרמן הכין מהפלדת דמשק מוזאיקה של רודי!
Masterpiece
תמונה כללית יותר - שוב צריך לראות ולהחזיק בשביל להאמין. הסכין יושבת בתור קופסא מעץ אגוז מדהים שגם עליו יש חריטות הזהות לחריטות על הגארד.
גיא.
Re: כמה תמונות מהתערוכה שהתקיימה ב8.12.12
לא כי פשוט לאנשים(חוץ ממני כמעט שאין לי כלום מה לעשות בחיים)עסוקים.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
אני לא יודע מה ההגדרה שלך לפורום חי, אבל כשאין תגובה לאחר שבוע אני מגדיר פורום מת.
אני חושב שהגיע הזמן לפרסם אותו קצת ולהכניס אליו חיים!
אני חושב שהגיע הזמן לפרסם אותו קצת ולהכניס אליו חיים!
בקטע של הפרסום זה קצת מסובך כי א.פתאום יגיעו לך כאן מלא ערסים שיתחילו לשאול דברים כמו:"מה הסכין הכי טובה לצאת איתה לשבת?","למישהו יש סרטון איך לדקור בן אדם נכון" וכאלה וב.זה לא משהו שהרבה אנשים אוהבים באמת לא סתם סכינים ליופי או כאלה,לעומת זאת אם היה כאן גם שילוב של מחנאות,בושקראפט וטיולים זה יכל להיות פורום הרבה יותר גדול עם הרבה יותר אנשים.
בחיים תעשה חיים, כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים!!!
מסכים, אני הייתי מדריך בחברה להגנת הטבע שנתיים בתור מתנדב ויש פוטנציאל גדול מאוד באוכלוסיה הזאת...
אגב... אף אחד מהסכינים (חוץ מהדאגר כי אני לא משוגע) למעלה היא לא סתם ליופי בכולן לא הייתי מתבייש באמת להשתמש.
אחלה תמונות, הייתה תעורכה נהדרת!
וכמובן - סכינים מדהימות
וכמובן - סכינים מדהימות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד