אורחים לא יורשו לפתוח נושא חדש
עקב מספר הודעות זימה שמצאו את דרכם לפורום בחודש האחרון אני משנה (בינתיים באופן זמני, החלטה סופית תלוייה בעומר) את האפשרות לפתוח נושא חדש ע"י משתמש לא רשום.
מי שלא יתחבר על שם המשתמש שלו גם הוא לא יוכל לפתוח נושא, לצערי, כפועל יוצא.
מי שלא יתחבר על שם המשתמש שלו גם הוא לא יוכל לפתוח נושא, לצערי, כפועל יוצא.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
סכין מהגדרתה היא כלי לפני שהיא כלי נשק.
טעות - אנחנו מחמיצים את המטרה
הי ברווז,
אני חושב שזו טעות. זה עלול להרחיק חברים עתידיים. לרוב ההודעות של האורחים הם ענייניות.
מתן במה לאורחים זו הדרך היחידה למשוך אןתם לשורותינו.
במקום למנוע מהם ליזום הודעות חדשות (שלרוב זו תהיה הסיבה היחידה שלהם להכנס לאתר בהתחלה - כדי לקבל עזרה ואח"כ עם נסיון חיובי, גם להצטרף כחברים), פשוט צריך למחוק הודעות "זימה" כפי הגדרתך.
אני יודע שזה מציק ולא קל, אבל זו העבודה של מנהל פורום (ידידי, לפעמים אנחנו מוכרחים לבחור בדרך הקשה. לא בזו הנוחה וקלה עבורנו).
אני חושב שזו טעות. זה עלול להרחיק חברים עתידיים. לרוב ההודעות של האורחים הם ענייניות.
מתן במה לאורחים זו הדרך היחידה למשוך אןתם לשורותינו.
במקום למנוע מהם ליזום הודעות חדשות (שלרוב זו תהיה הסיבה היחידה שלהם להכנס לאתר בהתחלה - כדי לקבל עזרה ואח"כ עם נסיון חיובי, גם להצטרף כחברים), פשוט צריך למחוק הודעות "זימה" כפי הגדרתך.
אני יודע שזה מציק ולא קל, אבל זו העבודה של מנהל פורום (ידידי, לפעמים אנחנו מוכרחים לבחור בדרך הקשה. לא בזו הנוחה וקלה עבורנו).
לקחתי את זה בחשבון.ואכן ברוב המקרים ההודעות הן ענייניות.
מנגד, ההרשמה לפורום קלה ומהירה, ולא עולה "דמי חבר" או במתן מידע רגיש כמו אימייל,כך שמי שירצה לרשום נושא חדש יוכל לעשות זאת בקלות.
כל אחד יכול לקרוא ולהגיב לכל נושא בפורום, אבל בשביל לפתח נושא חדש צריך להרשם.כך נהוג בכל פורום מכובד אחר, כפי הנראה בעיקר בגלל סיבה זו.
מנגד, ההרשמה לפורום קלה ומהירה, ולא עולה "דמי חבר" או במתן מידע רגיש כמו אימייל,כך שמי שירצה לרשום נושא חדש יוכל לעשות זאת בקלות.
כל אחד יכול לקרוא ולהגיב לכל נושא בפורום, אבל בשביל לפתח נושא חדש צריך להרשם.כך נהוג בכל פורום מכובד אחר, כפי הנראה בעיקר בגלל סיבה זו.
סכין שמקבלים במתנה לא בודקים לה בשיניים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד