הצעה לשרשור חדש - הסרטים שאהבנו
חברים,
חשבתי שיהיה נחמד להעלות סרטונים של סרטים שאהבנו בהם היה שימוש בסכינים או יצירת סכינים.
אני אתחיל מסרט שעשה עלי הרבה רושם, סרטו של מל גיבסון, הפטריוט, בו הודגם שימוש נרחב בסכין בואי וגרזן טומהוק לשימוש משולב ללוחמה ושימושים פחות ננעצים כמו קילוף תפוח ירוק:
כאן אוחדו הסצנות לסרטון אחד.
היו עוד הרבה, גם שימושים אחרים שנראים להם מתאימים, בתנאי שהיו בסרטים או סרטונים.
ילה תרימו תכפפה.
חשבתי שיהיה נחמד להעלות סרטונים של סרטים שאהבנו בהם היה שימוש בסכינים או יצירת סכינים.
אני אתחיל מסרט שעשה עלי הרבה רושם, סרטו של מל גיבסון, הפטריוט, בו הודגם שימוש נרחב בסכין בואי וגרזן טומהוק לשימוש משולב ללוחמה ושימושים פחות ננעצים כמו קילוף תפוח ירוק:
כאן אוחדו הסצנות לסרטון אחד.
היו עוד הרבה, גם שימושים אחרים שנראים להם מתאימים, בתנאי שהיו בסרטים או סרטונים.
ילה תרימו תכפפה.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
Re: הצעה לשרשור חדש - הסרטים שאהבנו
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 15:10 ,28 ינואר 2012, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
החרב הטובה ביותר נקודה
וכמה מהקרבות שאני הכי אוהב
וכמה מהקרבות שאני הכי אוהב
מלחמת הכוכבים... אני לא מבין איך כל צבא הגיקים מטורפים שאוהבים את הסדרה עוד לא פיתח גרסה פועלת של חרב לייזר(או פלזמה, whatever)
הרי מכל הפנטים השרופים של הסדרה שאני מכיר, IQ ממוצע הוא לפחות מעל 150.
בינתיים הם מבזבזים את הזמן על שטויות כאלו:
הרי מכל הפנטים השרופים של הסדרה שאני מכיר, IQ ממוצע הוא לפחות מעל 150.
בינתיים הם מבזבזים את הזמן על שטויות כאלו:
חזק !!!!!
כמובן :
האב , הבן , רוח הקודש , והשכן ממול :
(חמוד הכפתור של היו טיוב...)
טוב, אחרון ודי :
האב , הבן , רוח הקודש , והשכן ממול :
(חמוד הכפתור של היו טיוב...)
טוב, אחרון ודי :
"לכל אחד יש מנייה" - מיילו מיינדרביינדר
האם סאטירה מושחזת נחשבת ? לא מצאתי סכין, אבל יש כאן נבוט:
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
טוב, אז מכיוון שההיענות קצת דלילה , אני מוסיף עוד אחד : "The Hunted" (איך קראו לו בעברית ?) סרט בינוני עם שחקן אחד טוב (טומי לי ג'ונס) שהוא סרט פרסומת באורך מלא לסכין Tom Brown Tracker knife
"לכל אחד יש מנייה" - מיילו מיינדרביינדר
...
נערך לאחרונה על ידי TC ב 15:09 ,28 ינואר 2012, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
זה קרב סכינים הכי מציאותי שראיתי בקולנוע! עכשיו אני בהחלט הולך לראות את הסרטstifa כתב: סרט בינוני עם שחקן אחד טוב (טומי לי ג'ונס) שהוא סרט פרסומת באורך מלא לסכין Tom Brown Tracker knife
הנה משהו קצת פחות מציאותי אבל גם עם הרבההההה סכינים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים