סכין פרפר, לימוד.
היי, בימים האחרונים חשבתי אולי להתחיל להקליט וידיואים שמלמדים טכניקות עם סכין פרפר.. רציתי לשאול אם זה אפשרי כאן, ואם כדאי לעשות את זה, כי יש הרבה ביוטיוב אבל לא בעברית וגם לא את כל השיטות...
Re: סכין פרפר, לימוד.
שלומי קרסנר הוא האחראי כאן לתחזוקה טכנית של האתר.
אותו צריך לשאול לגבי האפשרות להטמיע בדפי האתר קליפים של וידאו, בין אם הם יהיו מאוחסנים על השרת של האתר, ובין אם הם מאוחסנים ביוטיוב, והאתר מאפשר להתבונן בהם מכאן באמצעות לינק.
כמובן, צריך יהיה גם לדון בשאלה העקרונית של הצגת טכניקות-שימוש בכלי נשק קר לסוגיהם השונים.
אותו צריך לשאול לגבי האפשרות להטמיע בדפי האתר קליפים של וידאו, בין אם הם יהיו מאוחסנים על השרת של האתר, ובין אם הם מאוחסנים ביוטיוב, והאתר מאפשר להתבונן בהם מכאן באמצעות לינק.
כמובן, צריך יהיה גם לדון בשאלה העקרונית של הצגת טכניקות-שימוש בכלי נשק קר לסוגיהם השונים.
Life is what happens while you are busy making other plans." -- John Lennon"
לא שימוש אלים, סתם טכניקות משחק..
מעבר לשאלות הטכניות או המנהלתיות,
אני מאוד אשמח לראות, ובטח שבעברית..
אני מאוד אשמח לראות, ובטח שבעברית..
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
בינתיים אני מניח שאפשר להטמיע כאן סרטון שהועלה ליו-טיוב, כפי שעשיתי לפני שנה, במקרה ההוא, להדגמת פתיחה אופקית של פלאייר SOG S60 - כך: http://www.youtube.com/watch?v=4mAwZ5BZTdM
יובל, רוב התקיפות עם סכין שנעשות בימינו- הם פשוט דקירה או שיסוף לא מתוחכמים במיוחד... כיצד אותם סרטונים יחמירו את המצב?
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.
אני לא נגד, רק אמרתי שצריכים לקבל החלטה עקרונית, ואחריה, גם לדאוג לאמצעים טכניים כדי להציג כאן וידאו.
יכול לתרום לכיוון הנכון, אם חברים אחרים בפורום וגם בעלי האתר, יביעו את דעתם בנדון.
יכול לתרום לכיוון הנכון, אם חברים אחרים בפורום וגם בעלי האתר, יביעו את דעתם בנדון.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים