וזה השני
אותו דבר כמו הראשון אבל עם ספייסרים מפליז ווולקן פייבר שחור.
אם הוא לא ימצא חן בעיני הקליאנט אז אשמח לצרף אותו לאוסף
דוד
אם הוא לא ימצא חן בעיני הקליאנט אז אשמח לצרף אותו לאוסף
דוד
necessity is the mother of all inventionsTengir כתב:דווקא מוצא חן בעיני יותר מהראשון. יש משהו מאוד קלאסי בשילוב השחור-זהוב.
מעניין איך הידית נראית מלמעלה.
נגמר לי כל האנטלר והיה צריך להוציא עבודה מהר, אז מפשפשים במגירות עד שמוצאים הרכב מתאים , במסגרת הטעם הטוב ובלי לגלוש לקיטש וולגרי :
הידית מלמעלה לא יותר מעניינת מאשר מהצד: זה עץ.
(את העצים אני מחזיק במשרד. אז בא מנקה חדשה ששאלה " מה עם קרש ישן? אפשר לזרוק?")
ותודה על הקומפלימנטים
גם לברווז על הסכין הראשון
וכנראה שצריך להזמין עוד אנטלר.
דוד
נערך לאחרונה על ידי dBu24 ב 18:04 ,26 יולי 2008, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
מפרידים וספייסרים עושים ממה שרוצים/מה שיש בהתאם לקונצפט שיש בראש.
מפרידים מוולקן פייבר יתרונם במגוון האפשרויות והצבעים שהחומר הזה מסופק. זהו חומר איכותי שאפשר להגיע איתו לרמת פוליש טובה מאד.
אין לי מושג האם יש למישהו בארץ. אני קונה אצל "בריזה " בפינלנד.
www.brisa.fi
חפש ב: handle materials
בהצלחה
דוד
מפרידים מוולקן פייבר יתרונם במגוון האפשרויות והצבעים שהחומר הזה מסופק. זהו חומר איכותי שאפשר להגיע איתו לרמת פוליש טובה מאד.
אין לי מושג האם יש למישהו בארץ. אני קונה אצל "בריזה " בפינלנד.
www.brisa.fi
חפש ב: handle materials
בהצלחה
דוד
ברווז כתב:הספייסר הנ"ל "משבש" מעט את הפרופורציות של הסכין לדעתי-בדומה ללבישת חולצה עם פסים-או שאתה נראה גבוה או שאתה נראה שמנמן...
ועדיין סכין נחמדה מאד
Post data/post scripta
אני שב לגרד את הראש במאמץ להבין למה התכוונת ב"ספייסרים לאורך או לרוחב" ולמה זה פוגע בפרופורציה, וכ"ו
יש דבר כזה ספייסרים לאורך:בסכינים פולטנג שם שמים איזה ספייסר אן שניים בין הלחיים של הידית
בסכיני טנג חבוי אין מה לעשות והספייסרים הם לרוחב.
עשיתי עכשיו איזה ניסוי של ספייסרים לאורך על סכין עם טנג חבוי, ויש שם גם ספיססר לרוחב. לא משהו מי יודע מה,אבל משהו חדש על סכין ישן ולא כל כך חשוב שמשמש בעבודה.
אשים פיק להמחשה בהקדם
דוד
נערך לאחרונה על ידי dBu24 ב 17:07 ,30 יולי 2008, ד', נערך פעם 1 בסך הכל.
ספייסרים ככה וספייסרים ככה
דניס מבריזה חילק את הקשקשים בעד גרושים במקום לזרוק לפח.
הספקתי לארגן כמה אחדים
מה שרץ באמצע זה סתם איזה דיקט בעובי של הלהב. מאז גם "השגתי" מיני מסור שולחן ככה שבעתיד אוכל לפרוס לי איזה ספייסר שאני רוצה, בצבע שאני רוצה ושגם ייצא מדוייק, דבר שקצת קשה למסור הסרט ששימש אותי עד עכשין
דוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים