Page 1 of 1
למכירה עט טקטית בעיצוב אלישביץ
Posted: 21:22 ,27 July 2007, Fri
by alonteva
Tactical Defense Pen: This pen was designed with the military and law enforcement communities in mind. One end is pointed, which could be used as a very effective defense tool while the other end is blunt and could be used as a control device. The aircraft grade aluminum body with type 3 anodizing give this pen a very tough and reliable construction. Not only is this pen designed to be used as a defense tool and writing instrument but it also has a very attractive appearance and can also be used as a PDA stylus or pen. Allen Elishewitz who is better known as a world-class knifemaker and designer, has spent most of his life practicing martial arts and trained in several countries. This background enabled him to design the proper tactical defense pen for these extreme situations.
מחיר 600 שח כולל הכל ,תמונות ישלחו במייל לפי בקשה
לפרטים אלון
alon@t-teva.co.il
Posted: 0:46 ,28 July 2007, Sat
by סער
יש לי עט כזה - תודות לאלון.
מוצר ייחודי ומשובח ביותר, קשה השגה, מחיר הוגן.
Posted: 1:55 ,28 July 2007, Sat
by argentum
600 שקל לעט?!
Posted: 1:58 ,28 July 2007, Sat
by shmit
סער תוכל להסביר איך משתמשים בכזה עט? משהו שקשור לקפאפ?
Posted: 2:18 ,28 July 2007, Sat
by סער
shmit wrote:סער תוכל להסביר איך משתמשים בכזה עט? משהו שקשור לקפאפ?
מעדיף שלא. זה מצריך מיומנות מסויימת ואחריות.
ארגנטום, 600 ש"ח לעט? כן. אם זה היה סכין היית מתפלא? צא ובדוק מחירים של עטי יוקרה או עטי פוזה. על מוצר איכות צריך לשלם.
עט להגנה עצמית
Posted: 9:20 ,28 July 2007, Sat
by קרמיט
מוצר מצוין מומלץ בחום.
לגבי שאלת השימוש: הרעיון של העט הוא בעצם כמו הבאטון, מעין אלה קטנה שנכנסת ליד אחת. מכוון שהעט הנ"ל מצויד בצד אחד חד ובצד אחד שטוח, ניתן להכות את היריב בעזרת הצד החד כאשר הצד השטוח מאפשר שליטה מלאה של האצבעות / כף היד בכלי.
העט הנ"ל מהווה בעצם שידרוג רציני של הלוחם כאשר הוא מבצע נעילות מפרקים או ריתוקים למינהם. היתרון הנוסף של הכלי הנ"ל הוא בעצם בכך שהוא מאפשר ללוחם אימפקט מיידי. לעיטים אגרוף ביד חשופה אינו קטלני מספיק ואלול גם להזיק לתוקף עצמו (אגרוף בזווית שגויה, יישבור את המפרק של התוקף עצמו). זהו בעצם יתרון עבור כל אחד, גם מי שאינו מיומן / מאומן באומנות לחימה יזכה בשידרוג רציני של היכולת שלו אם ישתמש באביזר הנ"ל.
ההבדל העיקרי בין העט לבאטון הוא בכך שהעט חוקי בנשיאה וניתן להכניסו לכל מקום. מטוס, בית משפט, מבנים ממשלתיים וכו'. בזמן שכלי נשק ולהבים אסורים בנשיאה, העט הנ"ל מהווה כלי הגנה עצמית זמין ויעיל ביותר.
רם
עט טקטי
Posted: 10:19 ,28 July 2007, Sat
by Guest
בלי להיות הואס מסיבות, עם קצת מאמץ ניתן למצוא את העט במחיר של 90$ כולל משלוח.
אגב העט נראה נפלא והרעיון משובח. אגב, לא מזמן מכרתי עט שבתוך הגוףשלה יש סכין מוסלק. מעולם לא עצרו אותי בשום מוסד ממשלתי או אחר. ובנוסף, העט גם כתבה.
לעומת זאת בגלל אולר צעצוע על מחזיק המפתחות אני נאלץ להפקיד את הצרור בנוהל של הפקדת נשק חם???!!!
מייק
עט טקטית
Posted: 12:22 ,28 July 2007, Sat
by alonteva
בל נשכח את המיסוי : המעמ ותוספת ביטוח
בחיפוש ברשת הזול ביותר כולל משלוח לישראל מגיע לפחות ל110 דולר שזה אומר כ550 שח
ואני מציע את העט כאן זמינה בישראל עכשיו
העולם פתוח לכולם ואיש כישר בעינו יעשה
שבת שלום אלון
Posted: 17:08 ,28 July 2007, Sat
by אייל
לא צריך היות קטנוניים...
הבחור רוצה להרויח כמה גרושים מה רע?
סביר ומקובל
חבל להרוס מסיבות!
שבת שלום
Posted: 13:07 ,29 July 2007, Sun
by ברווז
לא תארתי לעצמי שלעט פשוט יש מועדון מעריצים גדול כל כך.
אז המוצר הזה:
http://www.coldsteel.com/91sp.html
לא כל כך הזוי יותר בעיניי...