איך בודקים איכות והמלצה לחברות
-
ColdWepones
- חדש בפורום
Re: איך בודקים איכות והמלצה לחברות
סליחה בטעות קצת עברתי לאולרים ובדקתי condor ,דיי אהבתי את הסכינים שם.בדקתי benchmade גם אבל לא ראיתי שם balisong
הנהColdWepones wrote:סליחה בטעות קצת עברתי לאולרים ובדקתי condor ,דיי אהבתי את הסכינים שם.בדקתי benchmade גם אבל לא ראיתי שם balisong
http://www.benchmade.com/products/produ ... =bali-song
"!I got a Kershaw neatly tucked inside my waist"
-
ColdWepones
- חדש בפורום
אני התחלתי להתעניין בסכינים בתור אספן אני נער בן 16 התקציב שלי מספיק אבל לא הגזמה כמו 1000 שח
-
ColdWepones
- חדש בפורום
ולדעתי כדאי להתנסות בדברים חדשים
-
david mendal
אם אתה לא עושה שימושים בסכינים אז פשוט תקנה סכינים שיפות בעיניך
-
david mendal
גם סכין סבירה תוכל להישמר כאשר לא עושים בה שימוש
-
david mendal
בקשר לסכיני הטלה אתה יכול להשקיע ולקנות COLD STEEL TRUE FLIGHT סכין טובה מאוד
-
ColdWepones
- חדש בפורום
אני לא משתמש בהם הרבה אבל אני יוצא לטיולים ואני משתמש בהם הרבה וגם אני רוצה ללמוד עליהם ולאסוף
-
ColdWepones
- חדש בפורום
למה נראה לך שביקשתי המלצות והסבר איך לזהות איכות טובה וכולי
-
sagiexe
באופן כללי לגבי אספנות.
אתה צריך להחליט האם אתה רוצה לאסוף סכינים באופן כללי ולשמור כל סכין מכל סוג,
או אם יש סוג מסויים של סכין שמושך אותך.
בסופו של דבר, אספנים רבים, מתמקדים בשלב כזה או אחר בתחום ספציפי.
לדוגמא, האם אתה מעוניין לאסוף באליסונגים (פרפרית), או גרזנים, או סכיני הטלה וכדומה.
הסיבה שבחנויות אתה לא רואה פרפריות ואוטומטיות היא, שאלו סכינים שאינן חוקיות למכירה בארץ,
אבל סביר שכן תמצא אותן באוספים פרטיים.
גם כשמדובר בסכיני הטלה, אתה יכול להחליט האם אתה מעוניין בסכינים מודרניות או בכל סכין הטלה לאורך ההיסטוריה.
אם בא לך להציץ באוסף שלי, אתה מוזמן להיכנס לפייסבוק שלי: "הסכינים של שגיא ביאליק" ולהתרשם.
לדוגמא, האם אתה מעוניין לאסוף באליסונגים (פרפרית), או גרזנים, או סכיני הטלה וכדומה.
הסיבה שבחנויות אתה לא רואה פרפריות ואוטומטיות היא, שאלו סכינים שאינן חוקיות למכירה בארץ,
גם כשמדובר בסכיני הטלה, אתה יכול להחליט האם אתה מעוניין בסכינים מודרניות או בכל סכין הטלה לאורך ההיסטוריה.
אם בא לך להציץ באוסף שלי, אתה מוזמן להיכנס לפייסבוק שלי: "הסכינים של שגיא ביאליק" ולהתרשם.
-
david mendal
הכוונה שלי בסכין סבירה זה לא סכין מזויפת אלא סכין בעלת איכות אבל לא הכי טובה שיש יש מספר קבוצות איכותColdWepones wrote:למה נראה לך שביקשתי המלצות והסבר איך לזהות איכות טובה וכולי
בין 200-500 שקל סכינים איכותיות כמובן שתלוי מה החברה
בין 500-1000 סכינים מאוד איכותיות בדרך כלל וחלקם בעבודת יד
מ 1000 הסכינים הכי איכותיות נמצאות בתחום זה
אם אתה שואל אותי לפי דעתי כדאי לך להתחיל את האוסף עם כמה מוצרים של COLD STEEL שהם איכותיים וחדים מאוד או מוצר אחד של בנצמייד או ספיידרקו כמובן שסכינים בעלות להב קבוע עמידות יותר לעומסים
-
david mendal
שגיא אני אישית גם מחפש באליסונגים עד 500 שקל משהו איכותי יש לך למכירהsagiexe wrote:באופן כללי לגבי אספנות.
-
ColdWepones
- חדש בפורום
בסכיני הטלה אני מצכוון להשתמש ולאסוף (השימוש בשביל הכיף שלא תחשיבו שבשיל לדקור מישהו כן?) ואני מעדיף מתקפלות(כמו balisong) או רגילים והייתי רוצה או סכיני צייד או שטח נראה לי אני אתמקד בהטלה,מתקפלות וצייד
-
ColdWepones
- חדש בפורום
בסכיני הטלה אני מצכוון להשתמש ולאסוף (השימוש בשביל הכיף שלא תחשיבו שבשיל לדקור מישהו כן?) ואני מעדיף מתקפלות(כמו balisong) או רגילים והייתי רוצה או סכיני צייד או שטח נראה לי אני אתמקד בהטלה,מתקפלות וצייד ואולי פה ושם מעוד כמה קטלוגים ככה שיהיה לי מכמה סוגים
-
ColdWepones
- חדש בפורום
הבעיה זה איפה אני יכול להשיג כלומר חנויות בארץ
-
david mendal
אם אתה בקטע של סכיני ציד BUCK זו חברה שאפשר להגיד מתמחה בסכיני ציד בקשר לסכיני הטלה אין ממש הרבה סוגים ובקשר לבאליסונגים קשה להביא כאלה לארץ אבל קל למצוא למכירה מאוספים פרטיים
-
ColdWepones
- חדש בפורום
אבל עם אני רוצה נגיד לקנות בארץ
נגיד חיפשת בחנויות מטיילים ברובם יש חברות ללא איכות או רק אולרים
נגיד חיפשת בחנויות מטיילים ברובם יש חברות ללא איכות או רק אולרים
-
david mendal
אין סכינים טובות בחנויות מטיילים אבל אני מכיר מספר חנויות בארץ
דבר ראשון חנות האתר כאן סכינים למבינים חנות טובה להתחלה
2 מושןן יצחקי 0505388938 יש לו חנות נחמדה עם מבחר גדול
3 http://www.rde-tamari.co.il/ יבואן טוב יש לו הרבה סכינים וחברות טובות
4 http://www.arnis.co.il/PictureAlbums.aspx אין לו הרבה סכינים אבל הוא מוכר אמרסונים
זה קישור שמראה סיקור של החנות של מושון יצחקי https://www.youtube.com/watch?v=4g5lPMQowK4
דבר ראשון חנות האתר כאן סכינים למבינים חנות טובה להתחלה
2 מושןן יצחקי 0505388938 יש לו חנות נחמדה עם מבחר גדול
3 http://www.rde-tamari.co.il/ יבואן טוב יש לו הרבה סכינים וחברות טובות
4 http://www.arnis.co.il/PictureAlbums.aspx אין לו הרבה סכינים אבל הוא מוכר אמרסונים
זה קישור שמראה סיקור של החנות של מושון יצחקי https://www.youtube.com/watch?v=4g5lPMQowK4
-
ColdWepones
- חדש בפורום
שגיא יש לך סכיני הטלה/שוריקנים עם איכות אבל לא יקר מידי
הזכרתי את הסכין הזאת בשרשור אחר,ה GLOCK 78 היא גם להטלה וגם לשטח כסכין רגילה.
-
sagiexe
דוד, יש לי שלושה באליסונגים.david mendal wrote:שגיא אני אישית גם מחפש באליסונגים עד 500 שקל משהו איכותי יש לך למכירהsagiexe wrote:באופן כללי לגבי אספנות.
אחד פשוט וישן אך במצב חדש ומחירו 100 ש"ח או בהחלפה.
אחד של בראדלי קאטלרי אך מחירו 700 ש"ח (איכות שאין כמוה)
ואת הספיידרקו smallfly שגם מחירו מעל 500 ש"ח.
לצערי, בטווח הקרוב ל 500 אין לי.
יש לי אחד שנשבר לו התפס. ג'ול הרברטס שנות ה 80, ועקב היותו פגום אני מוכן למסור אותו למישהו שיתקן אותו ויהנה ממנו.
וכן, יש לי עוד כמה שוריקנים בודדים, אבל אני שוקל להשאיר אותם אצלי מאחר והפכו למצרך שקשה להשיגו.
-
david mendal
אני לא מנהל דיון אני מנסה לעזור! למישהו חדש בתחום הסכינים, ולענות לו על השאלות תפגינו בגרות. לא כולם פה עם ותק של עשרות שנים בתחום הזה.
-
Pesel
אם זה לא דיון, אז זה כנראה מונולוג.
ואם זה מונולוג, אז לפי כמות הודעות הוא מונולוג שלך.
ואם זה מונולוג שלך, אז למה שנתערב.
במיוחד כשהמונולוג שלך לא קריא בעליל.
דוד, שאלת OFF TOP: "בן כמה אתה"?
ואם זה מונולוג, אז לפי כמות הודעות הוא מונולוג שלך.
ואם זה מונולוג שלך, אז למה שנתערב.
במיוחד כשהמונולוג שלך לא קריא בעליל.
דוד, שאלת OFF TOP: "בן כמה אתה"?
-
david mendal
אני חושב שדיון זה כאשר שני הצדדים משתפים אחד את השני בידע שלהם, אולי זה לא דיון בפירוש המילולי. אני שאלתי את האיש הזה בן כמה הוא, מסיבה אחת בשביל להבין האם הוא כשיר בכלל להתעסק עם סכינים ובמיוחד סכיני פרפר שבלי ידע עליהם הם מאוד מסוכנות, כאשר הוא ענה לי שהוא בן 16 הבנתי שאני יוכל להמשיך לעזור לו מבלי חרדות, אני כותב בסדר גמור ואם תשים לב בהתחלת הדיון הבאתי פירוט נרחב מאוד על חברות שונות, אני חושב שאנשים כמוך שהיו פה עוד מתחיל הפורום יכולים להועיל מאוד, למתחילים בשל הניסיון הרב שיש להם אולי חלק מהשאלות שנשאלו כאן היו טיפשיות מאוד, אבל זו לא סיבה ללעוג לנושא כאן כאשר יש אנשים שמוכנים להקריב את זמנם למען שום תמורה בשיחות עם מתחילים ולתת תשובות על נושאים שנראים ברורים מאוד
הפורום הזה הוא ממזמן מועדון סגור שמטרתו היחידה היא לצחוק על אנשים שרוצים להתחיל להתעסק בתחום במקום לעזור להם.david mendal wrote:אני חושב שדיון זה כאשר שני הצדדים משתפים אחד את השני בידע שלהם, אולי זה לא דיון בפירוש המילולי. אני שאלתי את האיש הזה בן כמה הוא, מסיבה אחת בשביל להבין האם הוא כשיר בכלל להתעסק עם סכינים ובמיוחד סכיני פרפר שבלי ידע עליהם הם מאוד מסוכנות, כאשר הוא ענה לי שהוא בן 16 הבנתי שאני יוכל להמשיך לעזור לו מבלי חרדות, אני כותב בסדר גמור ואם תשים לב בהתחלת הדיון הבאתי פירוט נרחב מאוד על חברות שונות, אני חושב שאנשים כמוך שהיו פה עוד מתחיל הפורום יכולים להועיל מאוד, למתחילים בשל הניסיון הרב שיש להם אולי חלק מהשאלות שנשאלו כאן היו טיפשיות מאוד, אבל זו לא סיבה ללעוג לנושא כאן כאשר יש אנשים שמוכנים להקריב את זמנם למען שום תמורה בשיחות עם מתחילים ולתת תשובות על נושאים שנראים ברורים מאוד
-
Nik88
ניקיטה, הפורום הזה נהיה פורום של אנשים עצלנים שלא טורחים לקרוא קצת, אנשים ששואלים שאלות קיטבג וילדים שמזמינים סכינים ב-5$ ושואלים ב-23987 שרשורים האם זה יעבור במכס.
וכמובן, אף אחד מהם אפילו לא דואג לשים סימני פיסוק בסיסיים בטקסט של 500 מילים.
וחוצמזה היו פה כמה דיונים מאוד מעניינים בזמן האחרון, אז אל תגזים.
זה שהם עצלנים אני מבין ובקשר למכס גם,אבל למה להגיב בצורה עוקצנית?
-
david mendal
ניק אתה צודק לגמרי אבל אפשר להבדיל לאחר מספר שאלות אם האיש הוא רציני, יש כאלה כמו בנושא הזה שלא חושבים שיש הבדל בין סכין של 5 דולר, לסכין של חברה ידועה, נכון יש הרבה דיונים מעניינים ומפורטים במיוחד בפורום היוצרים. אבל אני חושב שחלק גדול מהאנשים כאן שכח שהם התחילו באיסוף הסכינים, הם היו באותה בעיה של חוסר ידע וניסיון בשביל זה הוקם הפורום הזה, בשביל לחלוק ניסיון בין אנשים מתחילים, ואנשים מנוסים. ולא חלוקת דאחקות על מתחילים, יש הרבה רצון כאן של האנשים ללמוד, ורובם מוצאים את הפורום חסר אינטרסים,ואך רק ניסיון של אנשים. אני מקווה שהאנשים כאן יחליטו גם להפנות את עצמם למתחילים שהידע והניסיון שלהם יועיל מאודNik88 wrote:ניקיטה, הפורום הזה נהיה פורום של אנשים עצלנים שלא טורחים לקרוא קצת, אנשים ששואלים שאלות קיטבג וילדים שמזמינים סכינים ב-5$ ושואלים ב-23987 שרשורים האם זה יעבור במכס.
-
david mendal
אני חושב שמאוד יעזור לפתוח כאן פורום מתחילים ואולי אפילו למנות את ניקיטה לאחד מהאחראים שם, בחור טוב שבאמת אני לא זוכר פעם אחת שהוא לא ענה לי בצורה עניינית ורלוונטית לנושא
-
Pesel
אל תדאג זה יעבור לו.david mendal wrote:אני חושב שמאוד יעזור לפתוח כאן פורום מתחילים ואולי אפילו למנות את ניקיטה לאחד מהאחראים שם, בחור טוב שבאמת אני לא זוכר פעם אחת שהוא לא ענה לי בצורה עניינית ורלוונטית לנושא
אז בן כמה אתה?
-
david mendal
אני בן 24 עוד חודשיים 25, ואני לא חושב שזה "יעבור לו".
זה לא יעבור לי,אני שמח שאנשים מתעניינים בנושא אין לי סיבה לצחוק עליהם רק כי הם לא מבינים.
ג'יזס, תעברו לפרטי
אם לחירות יש משמעות כלשהי- הרי זו הזכות להגיד לאנשים את מה שאינם רוצים לשמוע.